Metálkedvelő lányként szerintetek így kép alapján nagyon különc a viseletem így utcára?
2020. nov. 7. 10:36
11/21 anonim válasza:
Strandra menet kifejezetten praktikus.
12/21 anonim válasza:
Jobb mint ezeké a nadrágos férfi acélbetétes bakancsot viselő bhúza ruvnyáké.
Ez legalább nőies.
14/21 anonim válasza:
Manapság látod, megrökönyödnek, ha nem öltözöl útszéli r!bancnak (pl a 10es válaszadó). De szerintem meg tök szép. Menő. Én is metálosnak mondtam magam régen, de valamiért annyira nem illenek ezek a ruhák hozzám, ezért csodálom azokat, akik viselik őket és jól is áll rajtuk :D Irigykedek csak kapucnis pulcsiban és melegítőbben :D :/
15/21 anonim válasza:
14.
Egy nőies ruha nem útszéli hanem csinos.
A kapucnis felső , póló, sportcipő meg búzás.
16/21 anonim válasza:
Tök hasonlóan öltözködök én szóval nekem ez a szett kb hétköznapinak számít, bár nem metálos vagyok inkább a goth szubkultúra áll hozzám közel.
Szóval szerintem nem különc ez az öltözködés. Más normie ember persze lehet furának találná.
17/21 anonim válasza:
semmi kulonc nincs benne, full atlag.
18/21 anonim válasza:
Térdig érő szoknya+ rácsos harisnya ;)
19/21 anonim válasza:
Nem különc, csak nem praktikus, nem szexi, és unalmas hogy minden fekete.
20/21 anonim válasza:
Én egy nagy feketés lila foltot látok. Ez egy köpeny alatta hosszú ruhával?
A stílussal nincs gond, de nem kényelmes nem praktikus nem passzol a hétköznapi rohanó világhoz. Mozgólépcső becsípi vagy 20an rálépnek a metróban, csupa piszok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!