Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehetnék lányosabb?

Hogy lehetnék lányosabb?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,és szeretnék lányosabban öltözni.

(Úgy nézek ki mint valami rossz lezbikus,miközben hetero vagyok)

Interneren mindig látom hogy nálam kisebb lányok mennyire nőiesen öltözködnek és elszomorít hogy nem lehet olyan stílusom mint nekik.

Picit plus size vagyok,tudtok tippeket adni hogy hogy varázsolhatnám magam nőiesebbé?

2022. júl. 3. 11:18
1 2
 1/11 Noren1989 ***** válasza:
28%
Mennyit àldoznàl rà?
2022. júl. 3. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
23%

Testhez álló szexibb ruhákat próbálj viselni, smikeld magad.

Ruhák lehetnek színesek is.

2022. júl. 3. 12:21
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Óóó, pedig a kicsit uniszexebb, oversized típusú öltözködést is lehet nagyon vonzóan művelni 🙃🙂
2022. júl. 3. 12:49
 4/11 HoneyBunny ***** válasza:
62%

Már nem azért, de mi az hogy leszbikus öltözködés? Tudod hány csini csajosan öltözködő lány leszbikus? Plusz mennyien öltözködnek uniszexebben heteroként? Bocsi, de ez így elég gáz megfogalmazás volt részedről. Plus size méretekben is elérhető már nagyon sok tipikus divatdarab, nem testméreten és főleg nem szexuális beállítottságon múlik mit vehet fel az ember. Bátran hordj szoknyákat, emelt sarkú cipőket, cuki ruhákat. Nézz tippeket pinteresten plus size összeállításokról egyberuhás témában. Nagyon jó ötletek vannak ott, a sima alapdarabokat pedig már könnyen beszerezheted. Próbálgatod kicsit, aztán amelyik szerinted illik az alkatodhoz és kiemeli azt, amit szeretnél, beilleszted a mindennapjaidba.

Az interneten pedig ha azzal sanyargatod magad, hogy másokhoz hasonlítod a külsődet, sok kárt fogsz még okozni magadnak, tapasztalatból mondom. (Én a 2000-es évek elején voltam kistini és már 12 évesen rendes mellem, fenekem és vonalaim voltak, akkoriban pedig a kislányos, már-már fiús testalkat volt a divat, életem legrosszabb időszaka volt).

2022. júl. 3. 16:01
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Viselj szűkebb rucikat, crop topokat, ezektől máris sokkal nőiesebbnek fogsz kinézni. A fizura is nagyon sokat tesz, nézz videókat YouTube-on, próbálj ki új hajstílusokat. Egy kis smink is segíthet kiemelni az arcod, nőies vonalaid. Ha nem is vagy valami nagy sminkes (én sem vagyok az), tegyél fel egy kis szempillaspirált, szájfényt, esetleg highlightert, és pirosítót. :) Az ékszerekről se feledkezz meg, segítenek feldobni az outfitjeid.
2022. júl. 3. 16:02
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

4.

Szerintem meg jól fogalmazott a kérdező, mert nekem meg sok homo lány ismerősöm van aki pasi ruhákban jár.

Tehát a kérdező erre gondolt.

Na meg itt nagy divat lehomizni azokat a férfiakat akik nem a megkövetelt egyenruhákat szeretik. De! Attól ők még heterok.

2022. júl. 3. 16:05
 7/11 HoneyBunny ***** válasza:
45%

Én hetero nő vagyok és imádok kombinálni férfi és női darabokat. Vannak fiús leszbikusok is igen és vannak fiús hetero nők is.

Te tuti az a válaszoló vagy, akivel már sokszor összeveszett itt mindenki és mindig új fiókról kürtölöd világgá, hogy a férfiaknak nincs joguk szabadon öltözködni. Pedig a nem mernek szabadon öltözködni és a tilos szabadon öltözködni, az nem ugyanaz, úgyhogy nem is állok ebbe most bele mert felesleges. Minket nőket is ér ugyanennyi kritika az öltözködést illetően, lásd a kérdezőt: nem öltözöl csinosan lányosan=rossz leszbikus külső.

2022. júl. 3. 16:52
 8/11 anonim ***** válasza:
19%

Én is ismerlek téged, te is azok közé tartozol akik nem akarják észre venni mi folyik itt.

És persze én vagyok a getczi mert merem felhívni rá a figyelmet.

Értem én, részrehajlás. Ellenem, és most nem a nemek közötti öltözködési diszkriminációra gondolok.

2022. júl. 3. 18:49
 9/11 HoneyBunny ***** válasza:
44%

Nincs itt részlehajlás, nézd csak meg én is le vagyok pontozva, pont mint te.

Egyébként többször is értettem már egyet veled pár dologban, csak olyankor mindig felszívódsz és nem reagálsz.

2022. júl. 3. 19:11
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Én másképp látom ami a részrehajlást illeti.
2022. júl. 3. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!