Hogy lehetnék finoman lányosabb?!
Figyelt kérdés
16 éves vagyok.. fekete mindenem (ruha,haj)..azt mondják jól állna nekem az hogy ha színesben járkálnék és lányosan viselkednék... de nem érzem magam úgy jól... tippeket kérnék2014. ápr. 2. 20:48
1/6 anonim válasza:
Ha nem érzed úgy jól magad, akkor ne viselj színes ruhákat...
2/6 anonim válasza:
Úgy öltözz és azt viseld amiben jól érzed magad.16 évesen még én feketében jártam,meg bakancsban,olyan 20 évesen kezdtem el nőcisedni,és most olyan 27 évesen alakult ki az,hogy tudom mi áll jól,mi nem,mi előnyös,mi nem,és szeretem a színeket is.Majd kialakul az ízlésed,ha meg marad a fekete akkor marad.Akkor az vagy te :)
3/6 anonim válasza:
Majd kinövöd, én is feketében jártam+bakancs. Ha olyan ruhát veszel fel, amiben nem érzed jól magad, az akkora diszharmóniát mutat, ami sokkal rosszabb annál, hogy feketében jársz. :)
4/6 anonim válasza:
esetleg hordhatnál színes kiegészítőket: öv, karkötő, nyaklánc, cipőfűző:), hajcsat, fülbevaló.
persze szerintem sincs baj a feketével, és az a fontos h jól érezd magad. de ha már tippeket kértél:)
5/6 anonim válasza:
Én is szinte mindig feketében vagyok, de közben elég lányos lány vagyok, a kettő nem zárja ki egymást.
De ha te úgy érzed jól magad, ahogy most vagy, akkor ne változtass mások kedvéért. Hiába állna jól a színes és viselkednél másképp, az lehet már nem te lennél.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :D
2014. ápr. 4. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!