Milyen értékei lehetnek egy 40 év feletti nőnek a férfiak szemében?
Ha a mai fiatal lányokat, és a huszonéveseket vesszük alapul, az én szememben elsősorban sokkal nagyobb tisztelet jár nekik. Szerintem egy 40 feletti nő tudja, hogy mit akar, és nem vet be mindenféle gonosz módszereket ahhoz, hogy elérjen, vagy megtudjon valamit. Én mindig is az idősebb nőkhöz vonzódtam.
35/F
Én 2011-ben találtam meg az igazit és 39 éves volt akkor.
Ha tudom, hogy csak ez hiányzik a csodához és a mennyországhoz, rég feladtam volna az elvem, hogy a nő legyen max. 3 évvel idősebb, mert 5 évvel idősebb nálam...
Egyszerűen a 30-as szabad nőkkel nem voltam boldog, igaz rájöttem sokat számít az is ki mivel foglalkozik, aki emberekkel, az a párjához is sokkal jobban áll hozzá...
Persze általánosítani nem lehet, az ember bonyolult lény.
Azért a rutin se minden esetben jó.
Én azért azt hozzátenném, hogy érettebb stb. DE több a megrögzött dolog is náluk, amihez ragaszkodnak, úgy szokták meg.
Köszönöm a válaszokat.
És ha a külső értékekről beszélünk... vonzónak találtok egy idősebb nőt is? Vagy csak a feszes bőr lehet szép?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!