Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen értékei lehetnek egy...

Milyen értékei lehetnek egy 40 év feletti nőnek a férfiak szemében?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 12:03
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
34%
Nagy mell
2014. jan. 31. 12:07
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Érett gondolkodás! Másfajta életszemlélet, komolyabb hozzá állás, tapasztalat!
2014. jan. 31. 12:20
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha a mai fiatal lányokat, és a huszonéveseket vesszük alapul, az én szememben elsősorban sokkal nagyobb tisztelet jár nekik. Szerintem egy 40 feletti nő tudja, hogy mit akar, és nem vet be mindenféle gonosz módszereket ahhoz, hogy elérjen, vagy megtudjon valamit. Én mindig is az idősebb nőkhöz vonzódtam.

35/F

2014. jan. 31. 12:21
 4/18 anonim ***** válasza:

Én 2011-ben találtam meg az igazit és 39 éves volt akkor.

Ha tudom, hogy csak ez hiányzik a csodához és a mennyországhoz, rég feladtam volna az elvem, hogy a nő legyen max. 3 évvel idősebb, mert 5 évvel idősebb nálam...

Egyszerűen a 30-as szabad nőkkel nem voltam boldog, igaz rájöttem sokat számít az is ki mivel foglalkozik, aki emberekkel, az a párjához is sokkal jobban áll hozzá...

Persze általánosítani nem lehet, az ember bonyolult lény.

2014. jan. 31. 12:27
 5/18 anonim ***** válasza:
kiegyensúlyozottság, magabiztosság, önállóság, önismeret, kialakult stílus
2014. jan. 31. 12:36
 6/18 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyet értek és már mindent rutinból csinál jó esetben.
2014. jan. 31. 12:49
 7/18 anonim ***** válasza:

Azért a rutin se minden esetben jó.

Én azért azt hozzátenném, hogy érettebb stb. DE több a megrögzött dolog is náluk, amihez ragaszkodnak, úgy szokták meg.

2014. jan. 31. 12:51
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

És ha a külső értékekről beszélünk... vonzónak találtok egy idősebb nőt is? Vagy csak a feszes bőr lehet szép?

2014. jan. 31. 13:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Hát az én párom 41 és olyan a bőre mint egy 25 évesnek, persze gondolom egy agyonnapozott,"kiélt" 40-es nőnek biztos sokkal ráncosabb a bőre... Mondjuk a páromat folyton 33-35-nek nézik, szerencsém van mert sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál...
2014. jan. 31. 15:17
 10/18 anonim ***** válasza:
Sok fiatal lánynak sem feszes a bőre, és sok idősebb nőnek meg feszes. Ez nemcsak az életkortól függ, hanem testalkat, genetika, szerencse és persze odafigyelés.
2014. jan. 31. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!