Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Milyen értékei lehetnek egy...

Milyen értékei lehetnek egy 40 év feletti nőnek a férfiak szemében?

Figyelt kérdés
2014. jan. 31. 12:03
1 2
 11/18 anonim válasza:
Igazi presztizs egy 40 feletti nővel randizni, mert ő nem találkozik bárkivel. És mást sem csinál csak úgy bárkivel.
2014. febr. 4. 08:13
 12/18 anonim válasza:
Épp ellenkezőleg, egy 40-es nő örül, ha bárkivel bármit csinálhat. A 25 éves bombázók azok, akik nem mennek el bárkivel.
2014. febr. 4. 22:45
 13/18 A Tengerész ***** válasza:
A legszuperebb életkor! Egy 40 éves nő már mindent tud, de még semmit se felejtett el. A barátnőm 50 volt amikor azt mondtam, hogy nem cserélném el két 25 évesre semmi pénzért. Egy 50 körüli, vagy annál idősebb férfinak te lehetsz az istennő, egy 25 évesnek meg a csodás tanárnő, szóval ha olyan vagy és úgy viselkedsz, minden férfi megnyalhatja mind a tíz ujját utánad. (vagy amidet hagyod)
2014. febr. 5. 09:06
 14/18 anonim ***** válasza:
Sok pénz.
2014. febr. 8. 11:54
 15/18 thatos válasza:
Csak értékei lehetnek: ha a fickó fiatalabb, azért, ha öregebb, akkor meg azért...
2014. febr. 9. 20:52
 16/18 KovA1963 ***** válasza:

Ha értékről beszélünk akkor kell valami amit értékelnek meg valaki aki értékeli... Az érték(elés) egy viszony e kettő között.

Az ember olyan lény aki szeretet által lesz értékké.

Azáltal, hogy szeretik lesz érték önmaga számára is.

És értéke az hogy szeretetével másokat is értékké tehet.

Úgy lehet az ember valaki számára értékké, hogy szeretetből azzá válik amire annak szüksége van.

Ez nem biztos, hogy épp az amit az kívánna magának...

Ajándéknak kell lenni - az ajándékot kéretlenül kapják... nem rendelésre...

Hogy kinek mire van szüksége ahhoz ismerni kell azt, hogy megajándékozni lehessen.

Hogy az ember ismerhesse kicsit szeretni is kell.

Néha már ismeretlenül kell ismerni és szeretni - vagyis tudnom kell mifélé(k)nek akarok milyen értéke lenni !

Az út ehhez hosszabb vagy rövidebb és néha egyáltalán nincs is út.

Tagadhatatlan minden férfi szemében érték az ami férfiállatját vonzza, jóllakatja - ám azért jellemzően saját korának élethelyzetének megfelelően.

Akadnak feltűnő kivételek - de az ilyen kapcsolatok kiegyensúlyozatlanok - többnyire az egyik büszke koldus abban esélyes arra, hogy megaláztassék.

Aki társat keres - akár 40 fölött is - annak küldetése van - megtalálni azt akinek nélküle hiánya lenne.

Nem kell letenni róla aki érzi magában ezt a küldetést,

az tegye meg ami rajta múlik - a többi sors.

Úgy faggasd a sorsot, hogy megteszed ami rajtad múlik - ami történik az a válasz.

2014. febr. 12. 15:53
 17/18 anonim válasza:
Érdekes dolgokat olvastam, talán több pozitívumot is, mint negatívumot. De szerintem ezt nagyon kevesen látják így. Én 44 éves leszek,( bár általában 35 -nek néznek)de szerintem nagy általánosságban nem értékelik a 40 felettieket. Sem otthon, sem a munkahelyen. Az meg hogy az 50-es pasinak én lennék az istennő...hát az én párom 54 és abszolút nem úgy kezel. Igyekszem vigyázni magamra, persze a jóízlés határán belül fiatalosan öltözködöm, igaz, molett vagyok, de nem kövér (voltam az is!), valahogy ez nekem számít, de neki nem igazán. Az 50-es férfiismerőseim pedig a 25-30 éves nőket hajtják, elég szép sikerrel.
2014. febr. 23. 11:57
 18/18 anonim válasza:
Ja-ja. A lányok korábban kezdik az ismerkedést két-három évvel. Szegény hülyék azt hiszik, hogy azért, mert "korábban érnek". Nem érnek korábban, csak fiatalabban vonzók, mint a fiúk. Aztán 30 fölött fordul a kocka, és a férfiak nem két-három, hanem húsz-harminc évvel tovább ismerkedhetnek. :)
2014. márc. 3. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!