Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy lehetnék lányosabb?

Hogy lehetnék lányosabb?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,és szeretnék lányosabban öltözni.

(Úgy nézek ki mint valami rossz lezbikus,miközben hetero vagyok)

Interneren mindig látom hogy nálam kisebb lányok mennyire nőiesen öltözködnek és elszomorít hogy nem lehet olyan stílusom mint nekik.

Picit plus size vagyok,tudtok tippeket adni hogy hogy varázsolhatnám magam nőiesebbé?

2022. júl. 3. 11:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
94%

Nézd meg azoknak a lányoknak a szettjeit akiket csinosnak találsz és gyújtsd össze a képeken (pl. fényképezd ki a telefonodba), hogy mik azok a ruhadarabok, amik kifejezetten tetszenek neked és szívesen felvennéd. Ezután próbálj a boltokban vagy az interneten hasonló ruhákat venni magadnak. Így szép lassan összeállíthatsz magadnak csini szetteket amikben jól érzed magad. :)

Nem tudom milyen a hajad, de ha hullámos akkor néha vasald ki, ezzel is néha feldobhatod a megjelenésed. Meg sminkelj kicsit, ha nem megy jól a smink akkor csak szolidan. Pl. alapozó (vagy bb krém), szempillaspirál és dobd fel néha egy élénkebb színű rúzzsal.

27/L

2022. júl. 4. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!