Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetnék lányosabb?
Eléggé fiús voltam, de szeretnék ezen nagyon változtatni.Igaz, ruhákat elég kevésszer tudok venni, de próbálok nőies ruhákat venni.
A hajam pedig rövid és emiatt fiúnak néznek, meg a ruháim miatt.
Régebben nem volt stílusom, csak ami volt azt vettem fel.
Mostmár próbálok egy stílust kialakítani, de még mindig fiúsnak tartanak és ezért szeretnék segítséget kérni.
A hajam azért lett rövid, mert hosszan egyáltalán nem tudtam ápolni egyéb okok miatt.
Normális választ szeretnék kapni!
17/L
Azért szeretnél lányosabb enni, mert Te szeretnél lányosabb lenni? Vagy mások várják el, hogy úgy nézz ki? Ha nem tetszik neked ez a stílus, akkor ne használjad. Rosszul fogod érezni magad miatta.
Egyebekben: Hordj egy kicsit színesebb ruhákat, lehet hosszabb a hajad, a nadrágod lehet egy kicsit szűkebb.
Én ennyit tudok mondani
Szepen csattolni is tudod a rovid hajat.
Gyongy fulcsi az bajos.
Szoknya...
Parfum...
Szajfeny...
Nem feltetlenul kell csak a ruhakon valtoztatni kezdetben az is eleg szerintem ha csak lanyosabban viselkedsz de persze ez is szenelyfuggo hogy kinek miben nyilvanul meg a noiesseg. Leirom hogy szerintem(!) mi az ami szerintem meghatarozza ezt
-kedvesseg es figyelmesseg:nos ez szerintem alap egy rendes emberben is de erted egy kicsit figyelj az ilyenekre jobban
-tisztelet: fontos hogy megadd mindenkinek azt a tiszteletet amit te is elvarsz
-rendezettseg: fontos hogy a dolgaid ne legyenek mocskosak, gyoruttek vagy igenytelenek
-legyel felkeszult:ezt arra ertem hogy legyen nalad pl zsebkendo/ sebtapasz szoval az ilyen altalanos mindennapi dolgok amik jol johetnek
-ne karomkodj ez szerintem eleg ertheto
- ne firkalj rajzol vagy irj a kezedre /borodre szerintrm egy apolt fiatal lany/no nem csinal ilyet es mindent osszefirkalni oviban volt meno
-beszed es szohasznalat: figyelj arra hogy ne hasznalj szlengeket es valasztekosan beszelj
Hirtelen ennyi jutott csak eszembe remelem segitett es megegyszer megjegyeznem hogy ezek csak szerintem fontosak
16/l
A 6.os válaszoló nem tudja mit jelent lánynak lenni. Ne legyél olyan mint ő, a nőiesség nem ilyen baromságoktol függ.
Először az kell hogy nőiesnek érezd magad.
Ha nőiesnek érzed magad, nőiesen fogsz viselkedni. Az hogy annak érezd magad pedig belülről jön, csak magadat kell adnod. Amelyik lány próbálja megjatszani a nőiességet azzal pl. Hogy rózsaszín kistaskat hord nem lesz az. Sőt, nagyon sok lány nagyon taszító mert nem természetesen nőiesek, hanem csak erőltetetten próbálnak az lenni.
Igazából szerintem bőven elég lenne ha viselkedesre változnal, mert ismerek fiús kinézetű lányokat akik szuper csajosak, és vonzóak.
6os vagyok
Mint tobbszor le is irtan ez az en velemenyem azert mert te ezt nem igy gondolod nem jelenti azt hogy maris hulyeseg. Nem masok velemenyet kell biralni hanem leirni a sajatodat.
Kedves 6-os. Attól hogy azt írod, ez a te véleményed, meg nem "mentesít" fel semmitől. Ha kiirod valahova a véleményed, akkor azt is elfogadod hogy kritikák jönnek rá, amit úgy látom nem tudsz elfogadni, pedig muszáj lesz, hiába csak a véleményed. Egy nő nem attól lesz nőies ha például felkészült, és van nála tartalék zsebkendő.
Nem bírállak, leszarom mit gondolsz és hogyan, viszont a kérdezőnek szeretnék segiteni, hogy tudja amit te írsz az egy ertelmetlen hülyeség, ha elfogadod ha nem.
De te nem tudod mi az a nőiesség ah látom, csak az alapján írtad le a dolgaidat, hogy láttad mi az ami a nők gyakori jellemzője.
Gondolom a férfiasságot nálad meg az határozza meg, hogy ha egy férfi csúnyán beszél, rendezetlen a szobája, és hasonlók.
Amugy, ha ennyire félsz attól hogy a szövegedet amit felraksz az internetre kritizálva lesz, akkor írj privátban a kérdezőnek. Amúgy mi van veled suliban? Ha a tanárnak azt mondod hogy 5+5 az 9, akkor neki is azt mondod hogy csak egy véleményt mondtál? :D
Szerintem kérj tanácsot a lány ismerőseidtől, hogy hol érdemes vásárolni holmikat, miket vesznek ők, menjetek el együtt esetleg.
Nekem a fiús lányok nagyon tetszenek egyébként. *u*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!