Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehetnék menő?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetnék menő?

Figyelt kérdés
Menő szeretnék lenni, tetszeni a lányoknak. Ha kel menő haj is lehet.

2018. aug. 31. 14:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha jó fej vagy és kedves, van stílusod, ezek nem lehetnek hátrányok. ;)
2018. aug. 31. 14:32
 2/16 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdést, a többit várom tovább. 😉
2018. aug. 31. 15:21
 3/16 anonim ***** válasza:
46%

1. Az előző válasz volt szerintem legalább is.

2. Ha menő akarsz lenni ahhoz kell sok pénz, izmok, magasság és ecset haj

2018. aug. 31. 16:48
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

szerintem jó vagy ugy ahogy vagy..ne akarj más lenni mint amilyen valójában vagy...:DHidd el igy is tudnak téged lányok szeretni..ja és nem kell az h a legjobb csajok menjenek rád mert szerintem azok nem érdemelnének meg téged!!Ne változz meg azért h hajtsanak rád a könnyen kapható lányok:D és a lányok többsége azt szereti ha nem játszol mást mint amilyen vagy:DUgyhogy hajrá:DSzurkolok..ja és lehet ha te csinálsz olyan hajat amilyen ott nálatok van a suliba a menő fiúknak attól lehet neked nem fog jól állni:)szóval csak akkor változz meg ha olyan lányokat akarsz amelyikek csak kihasználnának a pénzed,menőséged miatt..szerintem ha egy kicsit testesebb vagy akkor sportolj és hidd el a rendes lányok többsége nem a menőkre bukik szerintem!JA és legyél vicces azt a lányok imádják!!:DDNE VÁLTOZZ MEG SENKI KEDVÉÉRT SE!!Az igazid igy szeret ahogy vagy és lehet ha megváltozol akkor már nem fog szeretni mert hasonmás,mű akarsz lenni!!Remélem segítettem ha van még kérdésed írhatsz privátba:D Segítek:D De valaki amugy pont azért örül h még vannak fiúk akik nem a menőségre vágyik...és amugy a legtöbb menő fiúnak nincs is rendes csaja mert csak kihasználják azok a lányok őket!!Ja és létszi ne legyél páva hülye gyerek!!:DSok sikert!!:DD ja és légy mindig vidám és dokat mosolyogj mert a (normális)lányok a vicces,kedves fiúkba szeretnek bele!!És azzal előrébb juthatsz mint ha menőn csak szexre kellenél a lányoknak meg a pénzed,menőséged miatt:DÉs nagy valószínűséggel csak kihasználnának!!:/

U.I.:ÍGY VAGY JÓ AHOGY VAGY!!:D

2018. aug. 31. 17:50
 5/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok bocsi ha egy kicsit érthetetlen és van benne helyesírási hiba:)És járj nyitott szemmel mert lehet h az aki vágyik rád ott van előtted csak nem veszed észre:/ÉS amugy nem lenne jobb ha tartós kapcsolatot kapsz azért cserébe h nem vagy annyira menő?vagy inkább jobb ha csak olyan csajok vannak körülötted akiket csak szexre fogsz használni mert h azok nem annyira hűségesek amennyire gondolod és mindenkivel kikezdenek,de cserébe menő vagy?Szerintem gondold végig!:DÉs a menő srácok nem a legjobb tanulók csak ugy megemlítem:D
2018. aug. 31. 17:57
 6/16 anonim ***** válasza:
×utolsó előtti sor a gondolod után azt kifelejtettem h "az tuti":D
2018. aug. 31. 17:59
 7/16 Lazy Lover ***** válasza:
100%
ecset fej girnyó test bunkó style és így menci leszel a tcshajok között :D
2018. aug. 31. 18:08
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat nagyon sok mindent meg tudtam belőlük. Várom a további kérdéseket.
2018. aug. 31. 18:42
 9/16 anonim ***** válasza:
Kérdés az amit te tettél fel a válasz pedig a kérdésedre reagált mondatok
2018. aug. 31. 21:13
 10/16 anonim ***** válasza:

A menő haj béna, gagyi, férfiatlan. Nőknek meg ízléstelen hogyha extrém; szóval a sima hajak szépek.

Na, szal, ne legyen ilyen felzselézett férfiatlan hajad, meg az oldalt lenyírt , elölről hátranyalt haj is férfiatlan, nem szép annyira- énszerintem. Bocsesz, ha valakit megbántottam volna. Na szóval ilyen a fej közepén teljesen felállított ilyen 10-15 centis hajak énszerintem nem jók, engem taszítanak. Szóval legyen fiús/férfias hajad; sima rövid, vagy közepesen hosszú (akár összefogott , akár kiengedett) , vagy nagyon hosszú összefogott, vagy nagyon hosszú kiengedett; de szerintem a nagyon hosszút azt inkább fogd össze; ja és nem kell rögtön a fejednél összefogni, hanem lehet lejjebb is, fiúknak nem kell olyan szorosan, hogy jól nézzen ki. Bár, ha akarod, akkor összefoghatod rögtön a fejed mögött is, de az nem kell. Hát, ruhák esetében látni kéne rajtad, hogy van pénz olyan ruhákra, amikben jól érzed magad; tehát pl ha

magabiztosságot, lazaságot sugárzol

Hidd el magadról, hogy van önbizalmad, és egyszer csak megjelenik

Legyél könnyed

A viccességet nem tudom, lehet-e fejleszteni.

De laza, vagány, közvetlen mindenkivel; de tényleg még a beképzelt emberekkel is.

Az süssön le rólad, hogy jól érzed magadat a bőrödben.

Merjél ( de nem kell, de legyen az meg benned, hogy ) meg mernéd tenni, hogy esetleg odakiabálsz a terem egyik végéből a másikba, és nem törődsz mások véleményével ebben .

Szal hogy légy bátor, és sugározd azt, hogy elégedett vagy önmagaddal. Legyél talán barátkozós.

Nem tom amúgy ezeket, és bocsi, ha valakit megbántottam.

2018. aug. 31. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!