Miért megy ki a divatból gyerekek köréből a szandál?
3# nak full igaza van
Hozza tennem hogy szerintem biztonsagosabb is.En kiskoromba szandalba motoroztam (muanyag kismotor) es ahogy fekeztem mindig le horzsoltam a labujjaimaz.De pl be is utheti egy gyerek vagy rahuzza veletlen az ajtot,bele rug a kuszobbe stb.
Most már a könnyű tavaszi cipőt se nagyon látsz, vastag, hótaposó téli cipőkben kell lenni, igen arra a kipipált fehérre gondolok, mert azt diktálja a divat, tehát mindegyiken az van, mert akin nem, az a többi szemében gáznak minősül.
A probléma onnan ered, hogy olyan nyugati országokból diktálják a divatot, ahol a 16 fokot hívják nyárnak, és ezt a mintát egy az egyben ide a fenéknyalók beveszik. De nem mintha létezne bármi alternatíva, ugyanis a nyitott lábbelik megmaradtak a nagypapák megjelenési szintjén, ami ronda, trampli és/vagy nevetséges vackokat egy mai gyerek még jó, hogy nem hajlandó felvenni, és égetni magát a többi előtt. A megoldás az lenne, ha a divatipar 40 fokra is alkotna olyan újszerű és jól kinéző nyitottabb valamiket, amivel tudnának a fiatalok menőzni... de mégse rohadnának meg benne. Ami pedig azt illeti, ez a divatozgatási kényszer egyre fiatalabb korúak körébe is legyűrűzik...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!