A lányok miért szégyenlősek fehérneműben, ha bikiniben lazán pózolgatnak a neten?
Figyelt kérdés
Persze nyilván vannak kivételek, minden ember más és más.
Csak úgy általánosságban nem értem, hogy miért takargatják magukat fehérneműben, ha a strandon ugyanannyit lát belőlük mindenki.
2022. jún. 18. 13:07
1/7 anonim válasza:
Aki bikiniben pózolgat a neten, az a valóságban sem szégyenlős...
2/7 anonim válasza:
A strandra saját akaratából, tudatosan megy valaki, ő kontrollálja a helyzetet. Míg ha fehérneműben rajtakapja valaki, az egy váratlan, kiszolgáltatott intim helyzet, és emiatt takarja magát.
3/7 anonim válasza:
Azért, mert a kettő két teljesen eltérő dolog. A fürdőruha nem számít intimnek, a fehérnemű meg igen.
A fürdőruhában strandolni, napozni megy az ember, nem azért, hogy kiverjék rá, pláne, hogy felkerüljön a netre, és osztogassák mindenféle oldalakon.
Továbbá egy fürdőruhás kép kevésbé kompromitáló a neten is, mint egy fehérneműs. A fehérneműs kb. "ígéri", hogy az is lekerül, a fürdőruhás nem.
4/7 anonim válasza:
Ha nem bábuska bugyogóról, melltartóról, kombinéról van szó, akkor az rendszerint többet mutat, mint a bikini. Áttetszó, jobban testre símul.
6/7 anonim válasza:
Én sem értem.
De ránk, férfiakra vonatkozólag sem. Belőlem is annyi látszik alsógatyában, mint a strandon.
7/7 anonim válasza:
Mert azt hiszik hogy ha csipkés akkor az már nem takar semmit vagy nem tudom. Szerintem mutathatnák magukat bugyiban engem nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!