Miért szégyenlősködnek a nők a fehérneműben, amikor fürdőruhában pont ugyanannyit látunk belőlük?
Ha egy nőt meglát egy férfi fehérneműben akkor rögtön takargatja magát meg szégyenlősködik, pedig semmivel sem látszik több ki belőle, mint a strandon fürdőruhában. Sehol nem mernek a nők átöltözni sem, pedig a fehérneműt a boltok kirakataiban is látom (sőt még a tampont és a betétet is), tehát az sem egy takargatnivaló ruhadarab.
Magyarázza már el valaki ennek a logikáját, mert én nem értem.
fuck logic. én csaj vagyok de én sem értem :D am én nem vagyok szégyenlős, tudom h szinte semmiben nem kevesebb/több
csak azt mondják rá, h más az anyaga és akkor már minden más.
Mert az egyikben normalis hogy latod a masikban meg nem.
Miert nem szegyell levetkozni a nogyogyasz elott a rendeloben, es miert szegyellne ugyanezt megtenni ugyanazon ember elott ha o mar civilben van es nem a rendelojeben?
Normálisan a fürdőruha vastag, nem átlátszó... bár van olyan is.
Normálisan a fehérnemű vékony, átlátszó... bár van másféle is.
Inkább a megszokás lehet az oka az egésznek.
Ja, amúgy meg a kétféle szett sem ugyanarra lett kitalálva. A fehérneműnél az alváshoz való kényelem, illetve a szexisebbnél a csipke stb. a lényeg, a fürdőruhánál meg az, hogy a vízhez jó legyen az anyaga. Aludtam már fürdőruhában, nem volt kényelmes. Ugyanúgy ahogy peszű ember nem megy sima bugyiban, melltartóban a vízbe, mert az kevésbé strapabíró, könnyebben átlátszik, túlzottan magába szívja a vizet.
Plusz ugye megvan az, hogy akkor ünnepi / különleges vmi, ha nem mindennap és mindenkivel éljük át. Ezért van bennem pl. az, hogy fehérneműben nem mutogatom magam mindenkinek, csak a páromnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!