Miután megrendeltem akkor vettem észre,hogy tanganak hivjak pedig mas szinben nincs odairva ra,hogy tanga.Vannak brazil alsoim es azok is kb ugyanilyenek megis most elbizonytalanodtam,hogy lehet ez mar tulzas es nem veletlenul hivjak tanganak?
Nagyon jol allnak ezek a fazonok mivel vekony vagyok es jobban kiadja a fenekem formajat engem alapbol nem zavar ,de szeretnem tudni,hogy egyedul leszek aki iylet hord vagy mas nok/lanyok is ilyeneket hordanak?
Amúgy egyetértek az előzővel. Te alacsonyítod le magad egy ilyen alsóval. Akkor is látszani fog, hogy jó a segged, ha normális alsót veszel fel. Nem kell ehhez pluszban mutogatni. De mindenki azt csinál, amit akar. Csak jó lenne már, ha lenne a lányokban egy kis tartás és nem a pasik ösztöneinek akarnának megfelelni.
2022. jún. 13. 14:16
12/19 anonim válasza:
#11 Vagy jó lenne már, ha nem ott tartanánk, hogy ha fél tenyérnyivel több van szabadon a fenekedből, akkor saját magát lealacsonyító magamutogató p*csának számítasz. Főleg egy olyan helyen, ahol olyan tevékenységeket űzünk, amiknek csak nekivetkőzve van értelme. (de amúgy is, nem értem, miért azon múlik valakinek az emberi értéke, hogy mennyit takar vagy nem takar a ruházata)
2022. jún. 13. 14:19
13/19 anonim válasza:
Ne csináljatok már úgy, mintha soha nem hordtak volna a strandon nők tangás bikinit az elmúlt 40 évben. Ha valakinek jó alakja van és fel meri venni, ám legyen. Nem kell itt a prűdséget játszani. A legtöbb pasi a jófenekű csajokat 100%-ban megnézi.
Még mindig jobb a kérdező fajta vékony csajon a tangás bikini, mint egy 10-15 kg zsírfelesleggel rendelkező narancsbőrös fenekű csajon.
2022. jún. 13. 14:25
14/19 anonim válasza:
Hat pedig a kepeken tisztan latszik hogy ez tanga, nem tudom min lepodtel meg utolag.
Amugy ha jo a feneked akkor rendben van ez, nem olyan feltuno.
2022. jún. 13. 14:48
15/19 anonim válasza:
14.
Az hagyján, de ott van az ár felett - amit nyilván megnéz mindenki - lóbetűkkel, hogy tanga.
2022. jún. 13. 20:49
16/19 anonim válasza:
Elég gyanús, hogy ez nem is ér körbe, a 2. és 3. képből ezt ugye nem lehet megállapítani, de az 1.kép lebuktatja őket!
2022. jún. 13. 20:50
17/19 anonim válasza:
Csak a feketénél van odaírva, hogy tanga. A másik két színhez nincs. Pedig ugyanaz a fazon...
2022. jún. 14. 05:49
18/19 anonim válasza:
#17 ja.. de a képen látod nem??
2022. jún. 14. 07:37
19/19 A kérdező kommentje:
17, igy van ezt irtam en is a kerdesben,hogy megteveszto es ezert bizoyntalanodtam el. Mindegy most mar,de igazabol a VV oldalan szinte az osszes alsonak ez a fazonja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!