Miután megrendeltem akkor vettem észre,hogy tanganak hivjak pedig mas szinben nincs odairva ra,hogy tanga.Vannak brazil alsoim es azok is kb ugyanilyenek megis most elbizonytalanodtam,hogy lehet ez mar tulzas es nem veletlenul hivjak tanganak?
Nagyon jol allnak ezek a fazonok mivel vekony vagyok es jobban kiadja a fenekem formajat engem alapbol nem zavar ,de szeretnem tudni,hogy egyedul leszek aki iylet hord vagy mas nok/lanyok is ilyeneket hordanak?
Tanga, de nekem bejön nagyon. Ha jól áll, szerintem hordd nyugodtan.
2022. jún. 13. 10:17
2/19 anonim válasza:
Nem tökmindegy? Abba mész, amiben akarsz, max bepasizol, ennyi.
2022. jún. 13. 10:18
3/19 anonim válasza:
Te soha életedben még nem voltál strandon, hogy ilyet kérdezel: "de szeretnem tudni,hogy egyedul leszek aki iylet hord vagy mas nok/lanyok is ilyeneket hordanak?"
2022. jún. 13. 10:23
4/19 anonim válasza:
Mindenféle fürdőruhában és bikiniben vannak, mindenféle alkatú nők.
Ha egyébként is ilyet szoktál hordani, akkor nyugodtan húzd fel. Ez egy normális alsó, nem egy csíktanga.
2022. jún. 13. 10:45
5/19 A kérdező kommentje:
Rendben,koszi! Szerintem is belefer csak egyik baratnomnek amikor megmutattam felhivta figylemem,hogy tanga es kerdezte is,hogy ilyenbe kimerek menni? De alpbol tenyleg hasonlo alsóim vannak innen,ez talan egy minimalisan kihivobb .
2022. jún. 13. 10:57
6/19 anonim válasza:
Szégyeld össze megad, hogy annyira el vagy szállva magadtól, hogy normális fürdőruhában képtelen vagy mutogatni a pi**ádat. Undorító ez az egész.
2022. jún. 13. 11:15
7/19 anonim válasza:
"Szerintem is belefer csak egyik baratnomnek amikor megmutattam felhivta figylemem,hogy tanga es kerdezte is,hogy ilyenbe kimerek menni?"
vannak szégyellősebb emberek, ő valószínűleg ilyen.
2022. jún. 13. 12:29
8/19 anonim válasza:
Ha teged nem zavar, hogy mutogatod a feneked, akkor mas ne erdekeljen...
2022. jún. 13. 12:49
9/19 A kérdező kommentje:
6, sajanlom,hogy ennyire frusztralt vagy. Taln jovore te is felvehetsz hasonlot
2022. jún. 13. 12:59
10/19 anonim válasza:
Nem vagyok frusztralt:D Teljesen jol erzem magam a boromben, csak en nem szeretem mutogatni magam. Es igazabol pont ezt tanacsoltam neked is az iment, hogy ha te is jol erzed magad ugy, hogy mindenki latja a feneked, akkor csinald csak es ne mas velemenye erdekeljen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!