Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen mintákat, fazonokat...

Milyen mintákat, fazonokat ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Főként egyberuhák terén érdekelnek javaslatok. Picike vagyok, 160 cm körüli, és 54 kiló. Nem vagyok elhízva, pont jó az alakom,(körte típus vagyok egyébként) viszont a legtöbb ruhában oldalról nézve van egy pici hasam, ami zavar. 😅 Milyen fazonú ruhák azok, akik picit nyújtják, illetve karcsúsítják az alakot/magasságot optikailag?

2022. jan. 29. 13:22
 1/3 A kérdező kommentje:
Amik picit nyújtják*
2022. jan. 29. 13:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Illetve ha szeretnék tyúklábmintát hordani, az ezzel az alakkal nem állna rosszul?
2022. jan. 29. 13:25
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolod tegyél ki arcot-hátteret kitakarva az alakodról, úgy lehet pontosan segíteni.Az semmit nem mond, hogy x cm x kg vagy, mert két ember sem egyformán néz ki ugyanilyen adatokkal.

Annyi, hogy ha teszel ki képet, akkor ne pózolj rajta, simán egyenesen állj, egyszerű, alakkövető ruhában és ne a tükörben fotózd.

2022. jan. 29. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!