Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak szerintem vicces kicsit...

Csak szerintem vicces kicsit az új divat (túl méretezett ruhák, trapéz nadrág, minél jobban legyen a blokád, szakadt-lukas fazon)?

Figyelt kérdés

Pedig nem vagyok besavanyodott öreg, hanem 20+ csaj, de néha jókat derülök, vagy éppen csodálkozom ezen a legújabb divaton.

Bár ha ruhát kell vásárolnom, néha bosszantó, hogy a rendes méretek lóg rajtam, vagy éppen csak szakadt farmer van :D

2022. ápr. 18. 16:47
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:

*minél jobban legyen ki a bokád

Telefon átírt

2022. ápr. 18. 16:47
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

A régi trendek mindig visszatérnek. A túlméretezett ruhák, trapéznadrágok 80-90-es években nagyon divatosak voltak.

Nemrég egy üzletben láttam válltöméses felsőt. Hát az remélem nem fog újra divatba jönni.

2022. ápr. 18. 16:55
 3/15 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem egy fokkal jobb, mint amikor mindenki felvette a csípőgatyát meg a haspólót, csak mert az volt a divat. Ez a mostani legalább takar és nem okoz vizuális agysejtpusztulást, ha boldog-boldogtalan hordja sem. Azért remélem a szűk nadrág meg a rendes felső valamelyest megmarad, mert én is sokszor látok pólót tök jó mintával de az xxs méret is akkora, mint egy sátor.
2022. ápr. 18. 16:57
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, de ez csak az én véleményem. Nem "vicces", hanem "hát, ez van".
2022. ápr. 18. 17:21
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen aktuális trendek többsége nem kifejezetten tetszik.

Ritka az, ami jól áll mind alkatilag, mind színügyileg. A mostani színekkel alapból nem lenne olyan komoly bajom, de keveseknek áll jól.

A csípőnadrág, haspóló, túlméretezett darabok szintén nem túl univerzálisak, nem úgy mint mondjuk egy kis fekete ruha

Abból mindnekinek van olyan fazon, ami passzol hozzá.

De a neon színekből egy olyan nincs, ami rajtam nem számít vizuális környezetszennyezésnek.

2022. ápr. 18. 17:43
 6/15 anonim ***** válasza:
68%
Ez hagyján. De akik most ezt hordják, azok két éve még azt hangoztatták, hogy ők világéletükben a simulós gatyákat szerették és soha fel nem vennének ilyen zsákokat.
2022. ápr. 18. 21:08
 7/15 HoneyBunny ***** válasza:
100%
Nekem tetszenek, nem tudom miert, de tetszenek. Mindigis szerettem kombinalni oversize cuccokat noiesebb szukebb darabokkal. Peldaul apam regi ingjeit is mindig en hordtam el, illetve az ocseim kinott poloit is :D Egyesek szerint slampos volt, masok szerint nagyon dogos. Izles kerdese. A neon szineket viszont en is utalom, szerintem azok alig par emberen mutatnak jol, akkor mar inkabb a pasztellek, azokbol mindenki talal a maga borehez es stilusahoz illo szint.
2022. ápr. 19. 00:33
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nagyon mókásak. Ennek már átéltem egy trapéz korszakot, 2000es évek elején,akkor nyilván menő volt, de visszanézve nagyon nyomi. A mosani nacik, bár legalább van már rendes derekuk, mégis még nyomibbak, mert nagyon el van már túlozva.
2022. ápr. 19. 07:46
 9/15 anonim ***** válasza:
48%
A trapézból nem lesz kinn a bokád, mert épp az a lényege, hogy takarja lehetőleg az egész lábfejet. Ami bokáig ér, az nem trapéz, hanem valami hosszított capri. 2000-es évek eleje volt a legstílusosabb, ott a trapéz is szabályos volt, magas derékkal, finom fekete poliészter vagy gyapjú anyagból, a farmerekben pedig volt szaggatott trapéz vagy zöld, piros trapéz is, nem csak az unalmas kék.
2022. ápr. 19. 12:46
 10/15 anonim ***** válasza:
Én szeretem a bokavillantós gatyákat, az egyetlen szép testrészem a bokám, szeretem mutogatni.
2022. ápr. 19. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!