Csak szerintem vicces kicsit az új divat (túl méretezett ruhák, trapéz nadrág, minél jobban legyen a blokád, szakadt-lukas fazon)?
Pedig nem vagyok besavanyodott öreg, hanem 20+ csaj, de néha jókat derülök, vagy éppen csodálkozom ezen a legújabb divaton.
Bár ha ruhát kell vásárolnom, néha bosszantó, hogy a rendes méretek lóg rajtam, vagy éppen csak szakadt farmer van :D
9.
A trapéz alá tuti befúj az északi szél, bármeddig is érjen. Sőt, ha nagyon leér, még vizes/koszos is lesz mindig emellett.
A bokavillantás meg a szaggatott farmer nekem alapvetően tetszik.
Viszont ezek az oversize felsők, bő trapézfarmerok iszonyat rondán néznek ki, egyszerűen nem fogom fel, miért szeretik ennyien. Konkrétan senkit nem láttam még, aki normálisan nézne ki bennük, meg szerintem kényelmetlen is, bár ezt soha nem fogom megtudni, mert kizártnak tartom, hogy ilyen tarpéznadrágban emberek közé menjek.
Nevetséges egyébként, hogy valaki elkezd valamit hordani, aztán hirtelen mindenkin csak olyat látni. Lassan már én érzem rosszul magam, hogy csak skinny farmert meg simulós felsőket hordok, meg alig találok magamnak valamit, mert minden oversize, hatalmas még az xs is... Remélem, minél hamarabb kimennek a divatból ezek a cuccok. 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!