Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok egy kis segítség...

Lányok egy kis segítség kellene!! Szokatlan és kényelmetlen minden magasított derekú nadrág aminek a köldöktől feljebb végződik a dereka, viszont kénytelen vagyok őket hordani..mit kéne tennem??

Figyelt kérdés

Azért vagyok kénytelen hordani őket mert nevelőanyám ( utáljuk egymást ) egy igazi megszállott ,,tüdőgatya’’ fanatikus és sajnos mindenáron rá akar kényszeríteni engem is, gyakran erőszakkal..Ha meglátja, hogy a nadrág nincs rajtam rendesen felhúzva képes felpofozni és fel cibáltatja velem szinte a mellemig majd üvölt, hogy annyiszor felpofoz ahányszor a mellkasom alatt lát bármilyen gatyát..számára a köldök fölött 10 cm-nél kezdődik egy női nadrág dereka..

Igaz az alakom és a magasságom kimondottan az ilyen nadrágokhoz passzol és jól is állnak de egyszerűen kényelmetlen és zavaró..

Mennyi idő alatt lehet hozzá szokni??

Nektek a kezdetektől kényelmes volt?

Ja, és az ideális magas derék pontosan hol van? ( köldök alatt vagy fölött?? Vagy borda, mell alatt?….csak, hogy ne ennek a k*rvának legyen igaza

2022. ápr. 9. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Kamu.
2022. ápr. 9. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Én szeretem a magasabb derekú nadrágokat és ez is áll jól, de nekem az a legkényelmesebb, ami picivel köldök alatt végződik. Ha állok, akkor az is jó lenne, ami valamivel magasabb, de ülni nem szeretek bennük, így inkább már nem is veszek ilyet, mert az a 2 ami van is szinte csak a szekrényben áll, nem szívesen hordom őket.

Amúgy a nevelőanyádnak mégis mi köze van hozzá, hogy mit viselsz? Elmondhatja persze, hogy szerinte sokkal jobb az, ami a tüdődig ér, de semmi joga rádkényszeríteni és főleg nem bántani érte. Legalább apukád nem szól rá?

2022. ápr. 9. 20:34
 3/5 A kérdező kommentje:
nem, inkább még ő is rám szól, hogy ha azt mondja felhúzod akkor felhúzod..nem tudom melyikük a rosszabb.. úgy látom bele kell törődnöm az extra magas derekú nadrágok világába..majd meg szokom
2022. ápr. 9. 21:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Köldök felett 5 centivel ideális a számomra kb.

Ha szoros és kényelmetlen a nadrág, akkor az méreti probléma. Nagyobb méretű nadrág kell neked, ennyire egyszerű.

2022. ápr. 9. 22:25
 5/5 Metionin ***** válasza:
Volt itt egy ugyanilyen kérdés az anyuka részéről régebben, ez vagy az alapján kamu vagy az is kamu volt, csak most a lány szemszögéből kiírva.
2022. ápr. 9. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!