Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 195 magasan, hol vásárolják...

195 magasan, hol vásárolják nadrágot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 195 cm vagyok és 90 kg, férfi. Fast fashion (hm, pull, bershka stb.) boltokban szoktam általában ruhákat venni, de nagyon sokszor nem találok megfelelő méretűt. Különösképp a nadrágokkal szoktam bajban lenni. Ezenkívül elég silány minőségűek. (Bár ezt lehet csak azért érzékelem, mert a méret sem jó alapból.) A kérdésem, hogy hol találhatok méretben megfelelőt, valamint melyik számokat kell nézni ha a hosszára vagyok kíváncsi?

Köszönöm a válaszokat.

2022. ápr. 16. 18:41
 1/2 anonim válasza:
Próbálj rendelni
2022. ápr. 16. 19:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Az a bajod, hogy rövid, és alul nagyon kivan a lábad szára? Vagy derékban sem az igaziak? Szűk/bő/túl magas/buggyos/szoros? Ha csak a hossz a gond, akkor olyan boltot keress (ezek kivételével kb. mind), ahol hosszméret szerint is vannak különböző darabok. Már a NewYorkerben is vannak. Ahol két szám van ráírva, a második a hossz. (Kivéve ahol azért van két szám, mert a szélességet megadják inches és centi/2 méretezésben is, de ott legalább egy tízessel el fog térni a kettő pl: 42/32, a másik esetben nem. Pl. 33/34. Ez esetben 33 a szélesség, 34 a hosszúság inchben.) Hossznál 30-as 170+, 32-es 180+, 34-es 190+ magasakra idealizált kb.

Boltokra hiába mondanánk ötleteket, mert mindegyikben vannak különböző márkák, ha nem, azon belül is teljesen különböző szabások, amit sajnos ki kell tapasztalni, van tanulópénz. Mert 10-ből 9 szabás kuka az adott ember számára.

2022. ápr. 16. 19:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!