Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ezt a ruhát szabad felvenni...

Ezt a ruhát szabad felvenni esküvőre,attól még hogy van benne fehér?

Figyelt kérdés

2022. máj. 31. 19:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Melyiket?
2022. máj. 31. 20:09
 2/7 A kérdező kommentje:
2022. máj. 31. 20:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele probléma
2022. máj. 31. 20:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2022. máj. 31. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szabad. Teljesen fehérben és teljesen feketében nem illik.
2022. máj. 31. 20:27
 6/7 anonim ***** válasza:
67%
Bocsi, hogy idepofátlankodok a kérdésemmel, de pont így tudom, mint 5-ös. Viszont szerintetek mennyire feszegetné ezt a határt esküvőn egy fehér fekete csíkos ruha?
2022. máj. 31. 21:44
 7/7 anonim ***** válasza:

6. Szerintem rendben van ha valamilyen nem fehér cipóvel veszed fel, pl feketével és valamilyen színesebb kiegészítővel, színesebb körömlakk...Voltam olyan a ahol az egyik vendeg feher egybe ceruza ruhában volt combkozepig ért. Semmi extra, csak fehér volt, viszont felett hozzá egy fekete övet és valamilyen színes cipőt. Szóval máris fel volt dobva.

Nem vagyok divatguru csak sok esküvőn jártam és azt is láttam higy sokan örülnék annak is ha egyáltalán fel tudnak venni valamit. Nyáron meg amúgyis dög meleg van, biztos lesz máson is fehér "szín", csak ne legyen túl feltűnő darab.

2022. máj. 31. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!