Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért azonos méretű két...

Miért azonos méretű két különböző méretjelöléssel ellátott póló?

Figyelt kérdés
Van egy fehér M-es pólóm, amit összehasonlítottam egy fekete L-es pólómmal (a nyakán lévő cédulán lévő jelölésre gondolok). Mind a kettő azonos méretű, és ez eléggé összezavart, mivel neten akarok pólót venni, de nem nagyon tudom, milyen méretben vegyek így.. Vagy ez a korhoz is van kötve? szóval egy gyerek L-es póló lehet, hogy pont akkora, mint egy tini M-es póló?🤨 Valaki esetleg ért a témához? Előre is köszönöm a választ!:)

2022. máj. 29. 16:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivel szinte mindenhol más méretezést használnak. L-es méretem van, de sok helyen, meg az xl-es is kicsi. Nézd meg a mérettáblázatot, ahonnan rendelsz. Akkor jónak kell lennie elvileg.
2022. máj. 29. 16:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden márka más méretezést használ, és a fazontól is függ.
2022. máj. 29. 17:11
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
A méretezés sokszor nem jelent semmit. Van olyan még drágább termékeknél is, hogy két címke szerint egyforma méretű termék sem egyforma méretű. Gyakran az eladók is hülyének néznek amikor két azonos méretű nadrággal megyek be a próbafülkébe. Polo Ralph Lauren piké polóból meg a fehér szinűből M-es kell a kékből XL-es. Szóval káosz az egész, én ezért nem is rendelek online semmit, mert a méretezés teljesen bizonytalan. Bangladesben meg Vietnámban heti 8 dollárért ilyen munkára futja.
2022. máj. 29. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
41%
Mert az összes gyártó olyan hülye, hogy egy betűt tesz rá 2 db szám helyett.
2022. máj. 29. 19:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Sokszor még az azonos helyről vett ugyanaz a méret sem ugyanaz. Volt, higy rendeltem 2 S es pólót hát az egyik inkább volt L es mint S es. De anyum meg varrodában dolgozik úgy, hogy nekem az ilyenek nem problémák.
2022. máj. 29. 19:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!:)
2022. máj. 29. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha netről rendelsz nézd a mérettáblázatokat. Leméred magad és 100 % eltalálod a méreted a centik alapján
2022. máj. 31. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!