Fehér bikini tapasztalatok?
Én lebeszéllek róla, pontosan azok miatt, amiket te is írtál. NINCS nem átlátszó fehér fürdőruha, akárhány rétegből is van (max, ha már annyi a réteg, hogy inkább kinéz pelenkabugyinak, mint fürdőruhának (én már olyant is láttam, ott röhögtünk rajta, hogy huszonévesen pelenkát hord, de legalább nem szarik bele a medencébe).
Ezen kívül nem ülhetsz le benne sehova, legfeljebb ha mindig nálad van valami rongy amit leteritesz. A parton füves részről ne is álmodj, soha ki nem mosod belőle, és az anyaga miatt hipózni sem lehet.
Én lebeszéllek róla.
Hogyne lenne már olyan fürdőruha anyag ami nem látszik át!? Már egy rétegben is van olyan vastagabb masszív fürdőruha anyag. Ha pedig úgy látod kézhezvételkor hogy nem olyan gondolom el lehet állni (nem ismerem a fenti oldalt).
Különben fürdőruhában le szoktatok ülni a fűre? Nálunk pokrócra vagy törölközőre szokás. Padra meg amúgy is szoktam felkötni kendőt bár nem a leülés miatt. De az is megoldás koszolódás ellen, ha viszed a hajadban vagy a kezedben. Nem is értem egy citromsárga vagy barack vagy akármilyen szín a feketén kívül miben lenne más koszolódás szempontjából!?
Azt a kettő aki lepontozta a választ ami szerint a Shein minőség nem az a szint ami nem fog átlátszani, én komolyan kérdezném, hogy ti:
a, pasik vagytok akik az átlátszó fürdőruhára verik?
b, a Sheinnek dolgoztok?
c, mit szívtok, és adtok nekem is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!