Hogy illik öltözni ha nagynevű hotelbe megyunk egy vacsira, illetve mit lehet ott csinálni hogy ne unjam magam?
Csak amolyan kiruccanás féleség alapon teraszos hotelbe megyunk, de csak mert magasan van a terasz, jol nézhet ki.
Csak beugrunk, jövünk-megyünk es ennyi.
Mivel dobhatnám én ezt fel, úgy érzem egy sarki étterembe is beülhetnénk ennyi erővel.
Es ilyenhez ki kellene öltözni?
Mitől tudnqk jók lenni az ilyen kimozdulasok kapcsolatban?
Én 2 okot tudok elképzelni:
Első barátomnál azért próbáltam hasonló indokokkal/gondolatokkal kibújni a program alól, mert bár nagyon szerettem vele lenni és a program is tetszett, de úgy éreztem, anyagilag nem engedhetem/engedhetjük meg. Ezért próbáltam magamnak is igazolni, hogy jó lesz otthon, felesleges a drága hely és rosszul éreztem magam, hogy annyit költ rám. De ez csak a saját komplexusom volt.
A másik eset, amikor untatott a partner és igazából pont csak a kilátás volt érdekes meg a vacsora... Ha ez a helyzet, akkor inkább ne pazaroljátok egymás idejét. Mondd el neki őszintén, hogy nincs kedved ehhez és köszönöd a figyelmességét, de inkább hagyjátok ezt a kapcsolatot, mert nem vagy szerelmes.
Szégyellsz megjelenni vele? Unod a társaságát? Szakítani akarsz? Nem tartod elég érdekesnek őt?
Eredeti kérdésre: például a kiöltözéssel dobhatod fel. Nekem az is élmény, ha felvehetek egy alkalmibb ruhát és szépen sminkelek hozzá. Egy csinos ruha elég, ha sokat ültök, akkor nem annyira kényelmes a nagyon rövid. Cipő se muszáj hogy magassarkú legyen, mehetsz kényelmesebben.
Én ha unatkozok valahol, próbálom megfigyelni a környezetem, kitalálni, ki micsoda, mi a foglalkozása, miért van ott, hová tart, kivel milyen a viszonya... Kicsit Sherlock Holmest játszok, és próbálok olvasni a jelekből. Vagy kitalálok egy történetet és abba helyezem el az egész szituációt mint jelenetet. Sok filmben van ilyesmi skybar jelenet és nagyon menő. Illetve megpróbálok nagyon elegánsan viselkedni. Na akkor garantáltan nem unatkozom, mert arra nagyon kell koncentrálnom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!