Hogy illik öltözni ha nagynevű hotelbe megyunk egy vacsira, illetve mit lehet ott csinálni hogy ne unjam magam?
Csak amolyan kiruccanás féleség alapon teraszos hotelbe megyunk, de csak mert magasan van a terasz, jol nézhet ki.
Csak beugrunk, jövünk-megyünk es ennyi.
Mivel dobhatnám én ezt fel, úgy érzem egy sarki étterembe is beülhetnénk ennyi erővel.
Es ilyenhez ki kellene öltözni?
Mitől tudnqk jók lenni az ilyen kimozdulasok kapcsolatban?
?? Otthoni paprikáskrumpli evés? 😅 Tényleg nem értelek. Azt mondtad tetszik neked a hely és áradoztál róla. A barátod a kedvedben akar járni és elvisz. Most meg azzal jössz, hogy unnád magad, és egyébként sem jobb semmivel, mint a tv előtt poshadni és paprikáskrumplit enni.
Igazából mi a bajod? Mert nem a hotel, az száz :D
Mondjuk beszélgetni lehet. Ismerős a dolog? Vagy csak akkor nem unatkozol, ha otthon ültök a tv előtt.
30 éve vagyok házas, de soha nem unatkoztam a férjemmel egy étteremben. Sőt! Kell is rendszeresen ilyen program, hogy ne legyenek mindig a szürke hétköznapok. Lehet bort inni, romantikázni, sétálni utána. És RENGETEGET BESZÉLGETNI.
Ha szép a kilátás egymást átkarolva nézni a tájat.
Ilyenek....
Bort romamtikát sétát beszelgetést is a ház körül is lehet
Örömmel teli fejet vágni lesz a nem könnyű.
A problémám megfogalmazva kb semmi izgalom. De nem is hiányzik nagyon, de nem latom értelmét a hotelnek:(
Értékelem, hogy értékel engem. Es ennyit tesz csak.
"Sétát a ház körül is lehet"
Ne már... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!