Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit illik ilyenkor csinálni hogy mindenkinek jó legyen?
pénteken megyek először a barátomhoz. 1 hete vagyunk együtt. Vigyek a családjának valami apróságot?
másik kérdésem : illik azt mondani hogy boldog ünnepeket? nem tom de én ezt cikinek érzem, sose szotkam mondani. Ez a két kérdésem lenne. 18 évesek vagyunk és én vagyok a lány köszi
szerintem ne vigyél semmit, és miután elköszönsz mond hogy kellemes karácsonyt és boldog új évet KÍVÁNOK.
(a kívánok szó az kell.. mert sokan lehagyják.)
és amúgy szent este (péntek) más családban "lenni" a legnagyobb taplóság csak megsúgom... de te tudod.....
1. december 24-én NEM megyünk csak a saját családunkhoz...
2. tálca házi süti, ha jól viselik, esetleg egy üveg ital, ilyesmi
3. megköszönöd a vendéglátást, nem vagy ott sokat, kívánod az ünnepeket
Egyébként nem értem mi ez a nagy ugrálás karácsonykor.
Nem csak akkor kellene szeretni...Persze kellemes, mert szünet és sok helyen a család együtt van, ez szép. De akkor is!
December 24.-én akartok menni? Ez elég nagy pofátlanság már bocsi. Szerintem toljátok ezt el másik időpontra. Ilyenkor már mindenki készülődik, süt, főz, tesz-vesz...
Ha vinni akarsz valamit akkor egy tálca/doboz sütit vihetsz. De nem muszáj!
Amúgy ebben mi ciki? Komolyan nem értem.. Megmondod, hogy boldog ünnepeket kívánsz és ennyi..
Megyek én is a barátomhoz pénteken.Én csak viszek egy kis sütit. És miivel este megyekk, akkorát is adom a süit és boldog karácsonyt kívánok nekik. Jah és a kistesójának viszek egy plüsst:)
Egyébként miért lenne pofátlanság szenteste más családjához menni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!