Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Srácok akik izzadósabbak,...

Yolókai mór kérdése:

Srácok akik izzadósabbak, milyen alsónadrágot hordtok?

Figyelt kérdés

Jo idoben eleg izzados vagyok a valagamon, raadasul szurke nadragban kell dolgoznom es ha kicsit tobbet mozgok, akkor siman atizzadom ugy, hogy latszik a folt, neha mar wc papirt rakok be a boxerembe, hogy felszivja az izzadtsagot, rohadtul nagy nyűg az egesz…

A kerdes az lenne, melyek azok a boxerek, amik picit meggatoljak az atizzadast? Jelenleg Selected Homme-ot hasznalok, 13ezer ft volt 5db, organikus pamut, sokkal jobb, mint a lidl-s vagy h&m-es boxerek, nehezebben azik at a melosnadrag tole, de megsem az igazi…

Az ar nem mervado, hajlando vagyok 4-5ezerert is megvenni darabjat, csak foloslegesen nem probalkoznek vele.

Elore is koszi!

2022. máj. 6. 01:06
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

jockstrap szoba sem johet, abban nagyon kenyelmetlenul ereznem magam es amugy sem szeretem felvenni a nadragot alsogatya nelkul… de a fecsket lehetseges, hogy kiprobalom.

viszont a kerdes azon resze tovabbra is fenn all, milyen markara eskusztok?

2022. máj. 9. 17:43
 12/14 anonim ***** válasza:
Én izzados vagyok alapvetően bő fazonú boxert hordok kényelem miatt is, nyáron meg nem hordok alsót, teljesen feleslegesnek tartom, régebben még hordtam nyáron is kb otthon csavarni lehetett az izzadságot belőle, kb számomra nyáron még plusz alsó is olyan mind ha póló alá ujjatlan pólót fel venni, de kinek mi a jó ezt mindenki saját maga tudja el dönteni ki mit tapasztal, nekem ez be vált így.
2022. júl. 2. 02:10
 13/14 anonim ***** válasza:

Én nemrég vettem ilyen futó boxert és ugyanolyan fecskét is. Ezek azok a műszálas feszülős alsók, és nagyon jók! Nem felszívja az izzadságot, hanem elpárologtatja. Tehát nem fogsz a nap végére tocsogni az izzadságban.

A pamuttal az a baj, hogy felszívja az izzadságot és nehezen szárad meg, ezért olyan, mintha alapból egy vizes gatyát vettél volna fel.

2022. júl. 26. 22:57
 14/14 A kérdező kommentje:
markat tudnal mondani?
2022. okt. 19. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!