Izzadósabb típusú pasiknak milyen elegánsabb, de napi viseletű ingmárka ajánlható?
Akármilyen meleg van, ha izzadsz, akkor 100% pamut pólót vagy atlétát KELL venni az ing alá, csak akkor nem ciki, ha izzadsz, ezt egy komoly protokoll szakértő javasolta nekem.
Én a pólót preferálom, mert így nem annyira vizesedik a hónaljam, és hogyha izzadok, akkor az a plusz 1 réteg már nem számít, egyébként is az irodába légkondi van.
Egyébként nekem a kedvenc ingmárkám a Charles Tyrwhitt, szerintem nagyon jó az ár-érték arány, és évekig tudom hordani az ingjeiket. A Brexit óta kissé nehézkesebb a rendelés, de megoldható.
Megmosod a hónaljod Betadinenal ami folyékony. Vagyis adsz a szappanhoz Betadinet és igy megmosod. Érezhetően kevésbé leszel büdős.
Minőségibb magas kategóriás pamut ingek kevésbé izzasztóak, illetve ha alá veszel egy pamutpolót ami speciálisan erre van (Sloggi,Triumph) akkor az megszívja az izzadságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!