Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért mindig ugyanabban jön?

Miért mindig ugyanabban jön?

Figyelt kérdés
Van egy személy az adományozó központnál aki minden héten megy ruhákért visz is,de minden alkalommal ugyanabban a ruhákban van.Egyáltalán nem látni rajt azokat amiket elvisz.Még ha másvalakinek is visz cuccokat azon kívül amit magának visz akkor is csodálkozom ezen mert abszurd az egész.Valaki minek jár oda ha sose veszi fel azokat amiket visz,hanem csak egy kollekcióba jár mindig.Vagy azért teszi,hogy jobban megsajnálják és több mindent kapjon,vagy fogalmam sincs.Nem az hogy zavar de nem értem ezt a gondolkodást,ráadásul nem is kedves ember elég bunkó,arrogáns és nagypofájú.Soha nem is váltanak az önkéntesek vele egy szót sem csak ha fontosat kell kérdezni tőle vagy ha ő odaszól nekik valamit.Jobban inkább a fiatal roma lányoknak teszi magát,hozzám sem szól.Egyszer beszólt valamit,de nem reagáltam rá semmit,mert nem alacsodok le a bunkó szintjére.
2022. máj. 4. 20:10
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Valószínűleg eladja őket. Jó hülyék vagytok, hogy az ilyeneket támogatjátok, nem pedig a valóban rászorulókat.
2022. máj. 4. 20:39
 2/9 A kérdező kommentje:
Álljunk meg!Én is rászorultsági alapon hozok onnan holmikat meg élelmiszert és én nem önkéntes vagyok. :D azt hitted önkéntes vagyok?nem nem
2022. máj. 4. 21:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Én rászorult vagyok aki vihet ingyen vagy pedig minimális összegért dolgokat nem önkéntes.
2022. máj. 4. 21:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja szokta is mondani hogy ez milyen márkás meg az milyen jó minőség,juj hogy eddig nem jöttem rá. 😠😲
2022. máj. 4. 21:36
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Az adományboltban bárki vehet bármit, nem? De fizetni kell érte.

Mármint én rendszeresen járok adományboltba, több helyre is, és adományozni is szoktam. (Olyan ruhákat, amik nem jók rám.)

Annyira olcsó ami ott kapható, hogy kb ingyen van. Idén télen vettem egy cipőt (750 Ft) egy bundát (3000 Ft) egy blúzt (400 Ft) és egy egészruhát (800 Ft). Még sosem hallottam arról, hogy ingyenesen is osztanak ruhát.

Azt osztják, amit sehogy sem bírnak eladni?

A kérdésre válaszolva lehet hogy az a munkaruhája, és munkából megy a boltba. Nekem is van egy rakás ruhám, mégis két nadrágot meg 7 pólót hordok felváltva munkába, mert nem akarom az összes ruhámat tönkretenni, a buszozásért meg nem öltözök át.

2022. máj. 4. 22:09
 6/9 A kérdező kommentje:
Édes istenem megint félre értenek what??Én teljesen ingyen kapok mindent ,nem boltba megyek adomány központba te sügér
2022. máj. 8. 01:43
 7/9 A kérdező kommentje:
VÖRÖSKERESZT Jókai utca te hal
2022. máj. 8. 01:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha ekkora bunkó nyomorult vagy, akkor nem csoda ha arrogáns veled az a személy.
2022. máj. 8. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Veszprém megyei vagyok. XD

Melyik város? Szeged? Budapest? Debrecen? Veszprém? Székesfehérvár?

Tudod én próbáltam kedvesen válaszolni, és nagyon rosszul esik az, hogy letámadsz, amiért nem tudok egy olyan információt amit meg se osztottál.

Mindenki másnak azt üzenem, hogy érdemes néha bemenni egy adományboltba, többnyire kedves emberek vannak ott, és jó célra megy. + A környezetnek se mindegy, hogy mennyi cuccot dobunk ki.

2022. máj. 8. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!