Szerintetek nem ciki ha heteken át majdnem mindig ugyanabba a nadrágban, (néha) póló és pulcsiba járok suliba?
a gatya nem annyira, de pólót nem ártana cserélni. :O
amúgy mért akarsz ugyanabban járni ?
ha tényleg nincs több ruhád akkor nem
ha mondjuk hétvégén kimosod a gatyát
de én mondjuk egy pólót 2x veszek fel max 3x, de nem egymás után, hogy ne legyen feltűnő
ha van 3 pólód akkor váltogasd, aztán hétvégén meg nagymosás:)
van kb 2 gatyám, abból az egyik tönkrement, ráadásul nem találok semmien jó cuccot amit szívesen hordok:D
na de a pulcsival mi a helyzet?
Ha farmer az tényleg nem lényeg lehet 2hétig is hordani 1huzamban. Nekem nem büdös sose.
Viszont van 3 hosszú ujjúm meg 3-4 rövid ujjú amit felveszek a kapucnisok alá.
Meg a kutya nem teszi szóvá h nincs másik felsőd?
Ált. suliba még sajna odakellett figyelni mit és hányszor vesz fel az ember mert gyakran voltak akiket az oszt. főnök félre hívott h jó volna ha váltogatnád a ruháid..
Középsuliban meg abszolút le*szarják meddig hordasz 1 cuccot míg nincs szaga :)
18/F
adj magadra és vegyél ruhát!
Biztos nem vág földhöz 3-4 ezer ft egy nadrágra vagy 2-3 ezer egy pulóverre!!!
Én is ismerek olyan embereket, akiket szintén földhözvág 3-4 ezer ft.
Pulcsi, nadrág amúgy egyáltalán nem para. :D Én is hordom többször ezeket egy héten, pedig nekem van rengeteg ruhám(nem mert gazdag vagyok, hanem mert turkálóból veszem a többségét, igaz van pár márkás holmim is, vegyesen). Szóval nempara. :) Ja, a póló se gáz, ha nincs szaga. :) Énis van, hogy felveszem 2x ugyanazt, mert szeretem. :$ Ha meg már van szaga, megy a mosógépbe. :D
Milyen anya az aki elengedi a gyerekét 1ruhába hetekig???
Ne másra hanem elsősorban a gyerekérre költsön.Ha meg ennyit nem tud rászánni,hogy minimum legyen 2-3 pulcsija akkor ne ő nevelje.Valószínű nagy szerncséd van,hogy még nem vettek el a szüleidtől és nem intézetbe vagy.Bár ha internetre van pénz...Nem értem miért nem teszed ebből a pénzből kicsit igényesebbé magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!