Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem ciki ha...

Szerintetek nem ciki ha heteken át majdnem mindig ugyanabba a nadrágban, (néha) póló és pulcsiba járok suliba?

Figyelt kérdés
gimi
2010. okt. 25. 15:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%

nekem elég sok ruhám van, de van kedvenc nadrágom amit nagyon szeretek, így van, hogy felveszem minden héten 2xszer, de nem egymás után, esetleg többször is, persze ha tiszta és szagtalan. pólót azért jobb gyakran cserélni.

de a lényeg az, hogy ha kevés ruhád van és csak azt tudod hordani akkor mosd sűrűn, ne legyen izzadságszaga. ha mindig tiszta akkor egyáltalán nem ciki, mivel ahogy írtad kevés van.

az a ciki amikor sok ruhád van, mégis igénytelenkedsz.

2010. okt. 25. 16:47
 12/25 A kérdező kommentje:

ááá... félre értettétek.van kb 2 gatyám, 5 vagy annál több pólóm és vagy 3-4 pulcsim

csak nem szeretem mindet:D

és arra vok kiváncsi hogyha majdnem mindig ugyanabban vok nem ciki-e. van pénzünk is meg minden, jó családban vok.egyszerűen meguntam, főleg a pulcsikat, általában egyet hordok majdnem minden nap:D

2010. okt. 25. 17:03
 13/25 Adri baba ***** válasza:
2%
kamukérdés!
2010. okt. 25. 17:21
 14/25 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem nagyon nagyon ciki.

Oké, hogy nincs 10 nadrágod, csak 2-3, de hogy ugyanazt a pulcsit viseled mindig az már gáz.

És ez nem szag kérdés, hanem igénytelennek hat, ha mindig ugyanaz van rajtad.

2010. okt. 25. 17:38
 15/25 anonim ***** válasza:
25%
uagaza van az utólsónak.És igy egy normális igényes nőnek se fogsz kelleni!!!!!!!!!!!
2010. okt. 25. 17:43
 16/25 anonim ***** válasza:
Még ha kimosod mindennap akkor is ciki. Heteken át ne hordj már egy gagyát+felsőt. Nekem aztán tényleg kevés cuccom van most, mert rengeteget lefogytam, minden nagy rám. Mégse rohadok egy cuccban. Barátom anyukája jár mindig egy pólóban, már a háta mögött meg is szólták érte, pedig ő sem büdös. Ciki na.
2010. okt. 25. 19:18
 17/25 anonim ***** válasza:
51%
ha megtehetnéd, hogy "normálisan" öltözz és mégis ugyanazt hordod hetekig az tényleg ciki
2010. okt. 25. 19:27
 18/25 anonim ***** válasza:

17:38- as vagyok (aki szerint nagyon ciki).

Nekem is (meg mindenkinek) vannak kedvenc szettjeim, ami azt jelenti, hogy egy adott nadrághoz legjobban passzoló felső stb, és így azt gyakrabban hordom (természetesen nem egymást követő napon, hanem mondjuk 2 hétben 1szer az a párosítás van rajtam). Azt gondolom így belefér.

Én persze könnyen beszélek, mert elég sok ruhám van, de még a legszegényebb ismerőseimen is mindig más ruhát látok.

És mivel megírtad, hogy nem vagytok szegények, így még még gázabb, mert ez a Te egyéni igénytelenségedet jelenti. Hisz megtehetnéd, hogy veszel még ruhákat, de mégsem teszed, inkább hordod ugyanazt.

Azzal meg ne ámítsd magad, hogy nem dumálnak ki az osztálytársaid, ismerőseid, max. nem mondják a képedbe, hogy fúj, de igénytelen vagy, hanem a hátad mögött.....

2010. okt. 25. 20:23
 19/25 anonim ***** válasza:

Engem már azért is megszóltak, mert minden nap láttak rajtam "egy" fekete toppot....HOLOTT nem egyet hordtam, hanem van 5 darab egyforma pamut trikóm, ami takarja a derekam, és bele tudom tűrni a nadrágba.aztán egyszer elegem lett, és bevittem a suliba, hogy elhigyjék, nem igénytelen vagyok, hanem tényleg van 5 ugyanolyan cuccom.

Azért idegesített a dolog, mert azt nem csesztették, akinek folyamatosan ugyanaz a harisnyanadrág lógott ki a gatyájából(ugyanott volt mindig lyukas, szal tuti nem váltogatta).képzelem milyen lábszaga lehetett...szerencsére nem tapasztaltam, mert a csaj nem tesizett...és nekik volt pénzük, így biztos nem ezért járt ugyanabban...

2010. okt. 25. 20:25
 20/25 anonim ***** válasza:
Én is ugyanazokat a pulcsikat hordom mindennap ( 2-3 van), de én ki is mosom őket. Lehet, a kérdező is.
2010. okt. 25. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!