Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek nem ciki ha...

Szerintetek nem ciki ha heteken át majdnem mindig ugyanabba a nadrágban, (néha) póló és pulcsiba járok suliba?

Figyelt kérdés
gimi
2010. okt. 25. 15:35
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

16:46- nak üzenem kár hogy nem lehet csúnyákat írni

te egy sznob vagy -.- eszméletlen hogy hogy lehet ilyen egy ember, nem mindenki engedheti meg magának hogy minden hónapba vegyen pl nadrágot magának a gyerek.

Ha pl van egy átlagkeresettel rendelkező család két gyerekkel, valami hitellel a nyakukon és még a rezsit is fizetni kell, ja és kajálni i kell az a 5-6ezer az gondolom akkor nem tudod mennyi pénzt jelent. Hülye sznob

2010. okt. 25. 22:31
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

ja és gondolom a kérdező se úgy gondolja hogy egy összeállítás rohad rajta 3 napig, hanem azért váltogatja azt a 2-3 nadrágját és az 5 pólóját

szerintem nem gáz

előző voltam

2010. okt. 25. 22:32
 23/25 anonim ***** válasza:
Osztálytársamék gazdagok, de a gyerek már 4 éve hordja ugyan azt a gatyát pólót és pulcsit, cipőt, mert az anyja spúr és azt mondta h addig kell hordania amíg rongyos nem lesz mert ilyenekre nem költ, mert pénz kidobás.. :D Hát nem tudom.. Szerintem inkább ez a gáz és ez se a gyereknek hanem a szülőnek. Én kb 1 ruhát egyszer veszek fel egy hónapban.
2010. okt. 26. 12:33
 24/25 anonim válasza:

nekem is az a baj, hogy van egy csomó pulcsim, de azokkal úgy vagyok, hogyha egy kicsit kibolyhozódott vagy egy kicsit kinyúlt a mosásban a gumija akkor azt már nem hordom szivesen.. meg igazából azvan h a cuccaim ált. márkásak mert a hideg kiráz azoktól a kínais igénytelenségektől, de éppen ezért nincs is olyan sok cuccom. Amiket hordok pulcsikat az egyik kifordíthatós szal ezt felveszem 2x egy héten(egyik-másik fele) van még egy lila amit imádok, és ha nagyon muszály akkor ottvan még egy fehér aminek kicsit kinyúlt a gumija és már nem is tetszik annyira. (persze van még több pulcsim, de nagyrészük kicsit már összement, kibolyhosodott stb)

most, hogy itt a melegkabát szezon felszoktam venni egy vékonyabb hosszúujjút is magában, szal az a lényeg, hogy okosan kell kombinálni, hogy lehetőleg ne legyen 2nap egymás után ugyan az az összeállítás rajtad, és utánna is keverve.

az előző kommentelő meg ne villogjon, inkább becsülje meg, hogy van pénze(vagy a szüleinek) arra, hogy 1 hónapban 1x vgyen fel egy ruhát.

2010. nov. 8. 22:20
 25/25 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló nem villog, de ha a kérdező leírja a saját öltözködési szokásait, akkor én is leírom az enyémeket. Sajnálom hogy nálad ez már villogásnak számít. :)
2010. nov. 9. 14:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!