Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy variáljak 2 gatyát h "ne...

Hogy variáljak 2 gatyát h "ne mindíg ugyanabba" legyek?

Figyelt kérdés
össz 2 farmerem van amit suliba tudok hordani, de az a baj, hogy ha már 2 naponta cserélem nem jön ki egy hétre se :(
2009. szept. 15. 21:58
 1/4 anonim ***** válasza:
80%
Simán horhatod a farmet egy hétig is... ha nem eszed le és nem lesz foltos v vmi :D de ha nagyon akarod variálni akkor vedd fel nyugodtan h 2 napig egyik (nem mosod ki ha nem piszko csak félreteszed) 2 napig másik aztán megint az első. hétvégén meg ki lehet őket mosni.
2009. szept. 15. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
64%

Különböző övekkel hordhatod.

Ha rövidebb felsőt veszel fel, látszik a derok rész, ha hosszút nem.

Ha hosszabb vmelyik nadrág, kifelé, és befelé is felhajthatod.

Variállj a kiegészítőkkel: cipő, ékszer, öv, táska, sapka, kendők, sálak...

Ha lány vagy, akkor néha húzhatsz magadra szoknyát is.

2009. szept. 15. 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

nekem is ez a gondom:(

van két hosszú farmerom.Az egyiket imádom,a másikat utálom,mert kényelmetlen.A kényelmeset hordtam eddig majd' minden nap suliba,senki nem szólt meg érte.Reggel hűvös van,így már rövidnacit sem tudok felvenni,ha csak nem harisnyával:D

Most vettem egy új farmert.Igaz le kell vágni az alját,mert hosszú tehát még kb. 1hétig nem tudom hordani.Viszont utána a kényelmetlen nacit lecserélem:D

Akkor is két gatyám lesz,de nem zavar!Majd ha lesz pénzem megint akkor nézek még egy nacit.

Egyébként mind jó ötlet amit előttem írtak.Én ezeket csinálom és volt aki megkérdezte,hogy új a gatyám csupán azért mert teljesen más stílusú felsővel és cipővel és kiegészítőkkel volt rajtam(:

14/L

2009. szept. 16. 19:40
 4/4 anonim válasza:

Kiegészítőkkel, táskákkal és különböző felsőkkel variálhatod.

Szerintem az a lényeg, hogy mindig tiszta ápolt és jó illatú légy. Ha valaki megszól amiatt, hogy 2 nadrágod van, az tuskó.

2009. szept. 18. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!