Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok mit szeretnek fiúkon?

Lányok mit szeretnek fiúkon?

Figyelt kérdés

Főleg tiniket kérdezem. Mi az amit általában szerettek látni fiúkon? Képeket is csatolhatok stílusokról

17f

2022. máj. 4. 11:18
 1/4 anonim válasza:
69%
Lezser stílust nem azt amikor a szűk farmer jobban tapad rá mint rám
2022. máj. 4. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:

Már kinőttem a tiniből, de nem volt rég úgyhogy az akkoriakat írom.

Egyszerű pólók, kockásing, sötét enyhén tapadós farmer. Dús barna haj felfésülve, dús sötét szemöldök. Egy kis izom, nem lényeg, az agyon gyúrt, de olyan pasisan nézzen ki.

21/N

2022. máj. 5. 12:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyszerű póló, kockásing, bármilyen farmer ami nem tapadós, és olyan sportcipo ami nem az a nagy bumszli mint a jordanek.

16/l

2022. máj. 8. 20:35
 4/4 anonim válasza:

Nagyon függ a testalkattól. Nekem pl a sportos fiúk jönnek be szoval egy izmosabb alkat. Rajtuk ezeket szeretem: melegítő nadrág, bő fazonú farmer (ami nem lóg rá úgy a cipőre mint ahogy most divat), bő póló, kapucnis vagy sima pulcsi +ha olyan az idő akkor a pulcsira rávéve nagyon jól tud kinézni egy kockás vagy egy kordbársony ing

Kiegészítőnek nagyon jól tudnak kinézni a gyöngynyakláncok (és szerintem egyáltalán nem néznél ki melegnek még ha sokan úgy is gondolják)

2022. máj. 8. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!