Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukák ti hogy reagálnátok...

Anyukák ti hogy reagálnátok ha a fiatok szeretne tangát hordani,vagy legalább kipróbálná hosszabb távon?

Figyelt kérdés

Lehet ez elég ciki vagy nem tudom, de nagyon bejönnek a tangák, izgat és még viszonylag kényelmes is. Van pár db és már hordtam is őket suttyomba de nem tud róla kb senki.

Nem tudom mi lenne a reakció pl anyám részéről. 17F

Lehet úgy lenne vele hogy ha neked ez jó, akkor mindegy.

2022. febr. 21. 23:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Ha az én fiam lennél, tuti lekevernek két nagy pofont. És gondolkodnek mi a lofaxot ronthattam el.
2022. febr. 21. 23:18
 2/14 anonim ***** válasza:
53%

Magyarázd el, hogy nem búza vagy, meg semmi ilyesmi, csak kipróbáltad, kényelmesebb valamivel számodra és kész. Ha valami miatt el is gondolkozna az az lenne, hogy búza vagy-e.

Nem kell amúgy, hogy mindenről tudjanak a szülők, nekem pl szex játékok vannak otthon. Ha tudnák se lenne semmi, de most minek ezt ragozni. Nyílván az alsóidat anyud mossa így be kellene avatni, ha viszont magadra mosnál, vasalnál akkor ugye ez is kimaradhatna.

2022. febr. 21. 23:21
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Elképzeltem, ahogy a randin lekerul rólad a nadrág.. Uramisten! 😂😂😂 Meghogy nem búza.
2022. febr. 21. 23:45
 4/14 anonim ***** válasza:
73%
De miérrrrrrrrrrt kéne erről anyádnak tudnia? Kit érdekel? Hordd és kész! Nem kell bejelenteni, hogy édesanyám, tangát szeretnék hordani; mész, veszel, hordod, örülsz neki.
2022. febr. 22. 00:13
 5/14 anonim ***** válasza:
52%

Egy tangát hordó fiú mitől lesz buza???

Úram atyám ez csak egy ruha darab...

2022. febr. 22. 04:10
 6/14 anonim ***** válasza:
34%
Na ne már utolsó. Szerinted ez tök rendben van mi?? Veled se stimmel valami.
2022. febr. 22. 07:08
 7/14 anonim ***** válasza:
17%
Én tuti nem engedném, mégpedig egésszégügyi okokból. Egyszerűen csak káros
2022. febr. 22. 07:24
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Nemar az csak egy ruhadarab, te meg 17 evesen el tudod donteni hogy mit akarsz felvenni
2022. febr. 22. 07:31
 9/14 anonim ***** válasza:
9%

Jó kis sportmelltartot is vegyél hozzá. Meg vannak jó körömlakkok. A hajadat se felejtsd el kivasalni. És mostantól csak salátát egyél.

Fujj... 😂

2022. febr. 22. 07:31
 10/14 anonim ***** válasza:
18%
Biztos rosszul lennék!
2022. febr. 22. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!