Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy reagálnátok?

Hogy reagálnátok?

Figyelt kérdés
Van egy kolléganőm, elkezdett odajönni hozzám, meg odaszólogatni a folyosón, hogy jól nézek ki, meg jó a felsőm stb. Mondom köszi. Erre gondolom felbátorodott, mert már nem csak annyit mond, hogy jó a felsőd, hanem még el is kezd hozzá okoskodni, hogy jól áll nekem ez a szín, meg ilyesmik. Most erre ti hogy reagálnátok? Én marhára nem bírom az ilyen önjelölt divattanácsadókat. Ráadásul általában tök hülyeségeket mond. Pl. hogy jaj de jól áll nekem x szín, mikor tudom, hogy bénán áll, csak ez volt pl. kimosva. Meg mit jön egyáltalán oda okoskodni, nem neki öltöztem fel reggel. Van valami frappáns válasz az ilyen helyzetekre?
2020. aug. 3. 00:04
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

Köszi, de hagyjál békén. Vagy: köszi, neked nem állna jól.

Nem jópofizna többet.

2020. aug. 3. 00:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Szállj le rólam, légyszi is jó?
2020. aug. 3. 00:27
 3/5 anonim válasza:
100%
Csak megdicsért esetleg? Mondd, h köszi és engedd el. Szerintem nem vagy azon a szinten, hogy visszaszólj mint egy kisgyerek. Egy idő után valószínűleg abbahagyja.
2020. aug. 3. 00:29
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet csak barátkozni akar és jobb nem jutott eszébe.

Szerintem egyszer kérdezz rá, mi újság nála és lehet kiderül, hogy egy tök jófej ember.

Ha meg nem és nem találjátok a közös hangot, hátha ő is rájön, hogy ez nem fog összejönni.

2020. aug. 3. 00:34
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az a gáz ha a munkahelyen a kolleganodnek beszolsz bunkó, miközben semmi rosszat nem mond neked, csak a maga bena módján kedveskedni akart.

Engedd el, köszönd meg, esetleg dicserd vissza valamiben, akár valami elvegzett feladat után. Egy kis kedessegbe nem halsz bele, és talán a lelkednek is jól fog esni.

2020. aug. 3. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!