Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyukák ti hogy reagálnátok...

Anyukák ti hogy reagálnátok ha a fiatok szeretne tangát hordani,vagy legalább kipróbálná hosszabb távon?

Figyelt kérdés

Lehet ez elég ciki vagy nem tudom, de nagyon bejönnek a tangák, izgat és még viszonylag kényelmes is. Van pár db és már hordtam is őket suttyomba de nem tud róla kb senki.

Nem tudom mi lenne a reakció pl anyám részéről. 17F

Lehet úgy lenne vele hogy ha neked ez jó, akkor mindegy.

2022. febr. 21. 23:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
24%
Ha neked a rendészeti suliban nem lenne gáz, hogy a többiek a véred kiszívnák, akkor hajrá!
2022. febr. 22. 10:44
 12/14 anonim ***** válasza:
14%
Én agyoncsapnálak az tuti.
2022. febr. 22. 10:51
 13/14 anonim ***** válasza:
64%

Ejha, a kommentszekcióban az emberek össz IQ-ja nem éri el a kommentek számát… 😅

Szerintem semmi köze ahhoz anyukádnak, hogy mit hordassz. Pláne ne jelentsd be neki, hogy azért hordod, mert izgat. Ennyi idõsen már nyugodtan eldöntheted egyedül, hogy mit szeretnél hordani, és moshatsz magadra.

2022. febr. 22. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:
35%
Ne mondja el - mert biztos magának mosná és titokban szárítaná, igaz? 🤦‍♀️
2022. febr. 22. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!