Fiúk! Vannak akik szeretnek divatosan öltözködni?
Főleg a 25év alattiaknak szólna a kérdésem.
Vannak itt olyan fiúk, akik szeretnek vásarolni, odafigyelnek a megjelenésükre, és szeretnek divatosan/menően öltözködni?
Nekem van egy saját stílusom.
Ha valahol kell, akkor meg tudok jelenni. Szeretek kényelmesen lenni, de igyekszek adni a megjelenésemre. Utcára pl csak farmer. Itthon, koliban a szobába mindíg melegítőben vagyok, de ha ki kell mennem utcára, vagy el kell mennem órára, akkor öltözöm át. Valamint pl én atlétába se szeretek utcán mászkálni, szerintem kevésbé stílusos. Hiába van formásabb karom és vállam, nem igazán szeretem mutogatni.
Valamint nekem a mai divat, hogy "mindenki egyéniség, szóval utánozzuk le misi mókus frizuráját" nem igazán jön be.
Az inget nem igazán szeretem, vagy zakóban feszengeni. Viszont ha olyan alkalom van, akkor amíg kell rajtam van a nyakkendő is, felső gomb begombolva meg mindenek és egy nyekkenésem sincs rá. Tudok éppen kultúráltan is viselkedni, voltam már színházban is, elegánsabb étteremben, sehol nem vagyok éppen elveszve. Azonban, mint mondtam, inkább szeretek kényelmesen lenni és meg van a saját stílusom.
Bocsi, kicsit off, mivel én lány vagyok, de én azt vettem észre, hogy a leggyakoribb a két véglet.
Az egyik az, amikor már túlzásba viszik a divatozást és kb olyanok már, mint a lányok, a másik meg az, amikor mindenhova melegítőgatyába jár valaki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!