Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megér másfél milliót ez a táska?

Megér másfél milliót ez a táska?

Figyelt kérdés

[link]

Ti adtatok volna érte ennyit?

2022. ápr. 30. 16:12
 1/4 anonim válasza:
68%
4-5000 dollárért mennek használtan. Sokan befektetésnek veszik.
2022. ápr. 30. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

A linket már nem látom, de a típust ismerem. Van is ilyenem.

Azt tudnod kell, hogy aki ilyesmit vásárol, nem azért veszi, mert olcsóbban nem találna táskát...

Én nagyon szeretem a divatot, a stílust és illik is hozzám. De nyilván aki keres egy évben összesen annyit, amennyibe a táska kerül, annak ez sosem lesz sem elérhető, sem prioritás.

Az is igaz, hogy az áruk drasztikusan emelkedik évről évre. Sok esetben az ember később drágábban adja el, mint amennyiért vette (Chanel, LV, Hermés, esetleg Dior márkákat leginkább, nyilván egy MK vagy CK táska csak veszít az értékéből és eladhatatlan lesz már 2 év után is).

Azt neked kell tudni, hogy számodra megérné-e megvenni ezt a típust, vagy bármi mást a márkától.

2022. ápr. 30. 17:46
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Ez attól függ neked megéri-e. Én például nem szeretem a színét, se a fazonját, így ha egy ezresért is tennék elém azért nemvenném meg mert kell vagy hordanám (max eladni haszonnal) de ha a Chanel kiadna egy táskát amire ránézek és kb eljön a megvilágosodás pillanata, pont olyan, pont akkora mint szeretném, minden részletét imádom, úgy érezném mintha ezt a táskát csak nemek tervezték volna ÉS lenne fölösbe másfél millióm igen, lehet megvenném.
2022. máj. 1. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik, ingyen sem hordanám, szóval nem. Akinek tetszik, és van rá pénze, annak meg igen
2022. máj. 1. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!