Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fél milliót megéri költeni...

Fél milliót megéri költeni egy 10 éves, másfél millióért vásárolt autóra?

Figyelt kérdés
Másfél éve vettem, most olyan problémája van, amire fél milliós árajánlatot kaptam. Megéri rákölteni ennyit, vagy adjam el inkább így?
2020. nov. 4. 17:56
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Milyen kocsi? Mert az egyáltalán nem mindegy, hogy milyen kocsit vettél 10 évesen másfél milláért.
2020. nov. 4. 18:03
 2/8 anonim ***** válasza:
22%
Keress másik szerelőt. Félmiilió az vagy egy teljes motorgenerál, vagy egy teljes automataváltó generál. Ha ennél kisebb baja van, akkor át akarnak verni.
2020. nov. 4. 18:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

10 éves autó vásárlásakor ez nagyjából az a keret amivel azonnal lehet számolni, de ez az összes hiba, kopóalkatrész, vezérlés csere egybevéve.

Amit furcsállok, hogy ez az összeg az összes hiba javítására elég kéne, hogy legyen. Mégis mi jött elő nálad, hogy egyetlen hibáért ennyit kértek?

2020. nov. 4. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha amúgy kielégíti az igényeidet és nincs lestrapált állapotban, csak most valami kopó-fogyó alkatrész elfáradt, akkor simán!

Veszel egy másikat. Ezt hibásan kevesebbért tudod eladni. Bukod az átírást. A másik ugyan ilyen lutri. Ha megcsináltatod, legalább biztosan tudod, hoyg rendben van.

2020. nov. 4. 18:15
 5/8 A kérdező kommentje:

Szervomotor, vezerlo cserere van szuksege

Elektromos szervos Hyundai

2020. nov. 4. 18:38
 6/8 A kérdező kommentje:
Egyebkent nincs vele baj, jo kis auto, ezen kivul szeretem
2020. nov. 4. 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

bontótt alaktrészekkel kell megoldani, nema gyárival:)

És akkor a töredékéből kijön

Amugy az elektromos szervó ritkán szokott gajra menni

Legtöbször javítható

szerintem is nézesd meg másik szerelővel is

2020. nov. 4. 19:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Utána nézek még pár helyen
2020. nov. 5. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!