Négyszemélyes Cabriot Másfél millióért? Többi lent.
Ki mit tudna ajánlani kintről hoznám be az árban nincs benne a papíroztatás/behozatal.
Esetleg vélemények a Vw Eosról?
Vagy esetleg ehy e46 cabriolet ?
Tudnátok adni tippeket melyiket miért + tapasztalatok, de bármilyen márkát, típust meghallgatok szívesen.
Alfa Romeo Spider, Audi A4 Cabriolet, Audi TT Roadster, BMW Z4 Roadster, Toyota MR2 Roadster, Volvo C70 Cabrio, Volkswagen Eos, Saab 9-3 Cabrio, Mazda MX-5 Roadster esetleg Porsche Boxster...
Előbb döntsd el, melyik tetszik jobban. Igazából nekem a vászontetős autók nem jönnek be, jobban szeretem az automata fémtetős megoldást.
Az EOS ebből a szempontból jó választás, mivel így minden évszakban, coupé-ként is tudod használni. Rosszat nem olvastam róla, esetleg azt, hogy egy kicsit nyikorog a tető menet közben, de ez a kabrió kialakítás miatt van: valamit - valamiért.
G Astra Bertone egy titkos tipp, mostanában eléggé felkapták: megbizható, 4 ember belefér, és a csomagtartója szinte teljes értékű.
Az E46 cabrio is a kedvencem, de kevés a pénzed.
Ha két pasi két lánnyal számolunk akkor jól összekapták.
BMW fanatikus vagyok, de attól óvnálak.
Persze az is számít ki mekkora. Én 196 centimmel sok minden kiesik a kényelmi zónából és a 4 helyből, ezeknél teljesen hátratol ülés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!