Mutatós autó 1.5 millióért?
Figyelt kérdés
Valami olyat szeretnék ami jelenség amiből ugy szállsz ki, mintha te sz @rtad volna a spanyol viaszt :D persze viccet félre téve valami kis sportos VAGY elegáns autót szeretnék az se baj ha csak németbe van ezért az árért.2017. febr. 28. 16:18
1/15 anonim válasza:
Toyota Avensis? Skoda Octavia?
3/15 anonim válasza:
1,5 millió mi? mert ha forint akkor ne álmodozz de ha euró akkor meg nem értem miért nem tudod magad eldönteni :D
4/15 A kérdező kommentje:
ha euró lenne nem kérdezném :D amugy 1.5-1.7 millio FT :D
2017. febr. 28. 16:46
6/15 A kérdező kommentje:
Az audikat imadom most epp egy TT-m van, de sajnos el kell adnom :/
2017. febr. 28. 19:05
7/15 anonim válasza:
Octavia az szerintem se nem sportos, se nem elegáns... Illetve talán az Octavia RS... De ha már Skoda, akkor inkább a SuperB!
Amúgy ennyi pénzért VW Passat B6 a legjobb választás.
Amúgy olvasgasd el ezt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__84..
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm sajnos az octaviaval ugyan ezen a véleményen vagyok. :/
2017. febr. 28. 21:01
9/15 anonim válasza:
Mazda MX-5, Opel Astra GTC, Honda Civic, Alfa Romeo GT, Toyota MR2, Alfa Romeo 159
10/15 anonim válasza:
Szerintem normális megjelenése van egy Octaviának. Rs-t meg ennyi pénzért nem fog kapni, csak 1-est azok meg vagy sok kilométeresek vagy ex rendőrautók. Vagy a 2 egybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!