Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőként mennyi ideig tartott...

Nőként mennyi ideig tartott megszoknod a business casual öltözködést?

Figyelt kérdés
Férfiak is írhatnak azért. :)

2022. ápr. 25. 11:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
92%

Vagy csak egyszerűen vannak akik szeretnek kicsit csinosabban öltözni anélkül hogy túlgondolnák. :)

2022. ápr. 27. 15:26
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Az hogy más mondja meg, hogy mit vehetsz fel az egy állítólagos szabad országban nem helyén való.
2022. ápr. 27. 15:51
 13/16 anonim ***** válasza:
94%

Egyrészt a munkahelyi dress code-ot nem az ország szabja meg.

Másrészt épp arra gondoltam hogy nem mindenki kényszerből/nyomásra/parancsra öltözik elegánsabban. :)

2022. ápr. 27. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

13!

Kissé félre hordasz mint a légpuska..

A második anyanyelvünkön mondott “dress code” -ot egy szabad országon belül pár agyhalott kötelez a birkákra.

Ebben semmi olyan nincs hogy valaki önszántából öltözik elegánsan!

Így érthető vagyok?

2022. ápr. 28. 07:20
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért agyhalott egy munkaadó, ha nem akarja hogy macinaciban képviseljék őt a dolgozók az ügyfelek, partnerek felé? :D

"Ebben semmi olyan nincs hogy valaki önszántából öltözik elegánsan!"

Ezt leírnád újra magyarul? Milyen ebben? Miért ne lenne olyan? Én is önszántamból öltözök így. Nem értem mire gondolsz.

2022. ápr. 28. 09:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Csatlakozok a hármashoz, imádom, mikor valami miatt így kell lennem munkahelyen.

Nagyon élvezem olyankor, hogy szép fehér blúzbam, csini szövetnaciban és blézerben mászkálhatok fel-alá. ^^

Már csak azért is, mert sima hétköznap, ok nélkül nem merek így kiöltözni, pedig szeretnék.

2024. jan. 8. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!