Nőként mennyi ideig tartott megszoknod a business casual öltözködést?
Vagy csak egyszerűen vannak akik szeretnek kicsit csinosabban öltözni anélkül hogy túlgondolnák. :)
Egyrészt a munkahelyi dress code-ot nem az ország szabja meg.
Másrészt épp arra gondoltam hogy nem mindenki kényszerből/nyomásra/parancsra öltözik elegánsabban. :)
13!
Kissé félre hordasz mint a légpuska..
A második anyanyelvünkön mondott “dress code” -ot egy szabad országon belül pár agyhalott kötelez a birkákra.
Ebben semmi olyan nincs hogy valaki önszántából öltözik elegánsan!
Így érthető vagyok?
Miért agyhalott egy munkaadó, ha nem akarja hogy macinaciban képviseljék őt a dolgozók az ügyfelek, partnerek felé? :D
"Ebben semmi olyan nincs hogy valaki önszántából öltözik elegánsan!"
Ezt leírnád újra magyarul? Milyen ebben? Miért ne lenne olyan? Én is önszántamból öltözök így. Nem értem mire gondolsz.
Csatlakozok a hármashoz, imádom, mikor valami miatt így kell lennem munkahelyen.
Nagyon élvezem olyankor, hogy szép fehér blúzbam, csini szövetnaciban és blézerben mászkálhatok fel-alá. ^^
Már csak azért is, mert sima hétköznap, ok nélkül nem merek így kiöltözni, pedig szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!