Tánchoz ruha?!!
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon fontos lenne és gyorsan (1hét) hogy milyen ruha legyen? Lesz egy fel lépésünk de nem tudjuk milyen ruhába kéne fellépni. A színpad elvileg világos. A zenénk lassú (de nem balett). Ha valaki szeretné leírom a zenét is. A tanár azt mondta hogy ne legyen tarka, hanem sötétebb, egy színű. Ha lehet ne kelljen hozzá varrónő (az már csak a b opció). Nagyon jó lenne ha gyors válasz jönne! Vicc ne legyen:)2022. ápr. 21. 15:34
1/5 Metionin válasza:
De milyen tánc? Modern? Vidám? Konkrét táncfajta, mint pl. a salsa vagy tangó? Mennyire akrobatikus? Milyen zene?
2/5 A kérdező kommentje:
Első!
- a zene: sweater weather (The Neighbourhood)
-modern
-lányok vagyunk (10-19.év)
-egy résznél a földön ülünk kb. 30masodpercig de akkor is a térdünkön.
-Nem hip hop, nem balett. Nem tudom hogy ezt minek lehetne nevezni. Modern😅
2022. ápr. 21. 22:21
3/5 A kérdező kommentje:
/nem egybe vagyunk/ én a nagyobb csapatba tartozom. A tánc nem nehéz, könnyű. Ha ez segít valamit🙂
2022. ápr. 21. 22:26
4/5 Metionin válasza:
Szerintem először döntsetek alapvető kérdésekben, milyen színű legyen és szoknyás legyen-e vagy dresszes, esetleg egész testes unitard, bár az inkább a nehezebb akrobatikus táncoknál jön jól. Ha ezek megvannak, már lehet variálni, hogy pl. mennyire takarjon a ruha, mennyire legyen díszes, mennyi olyan elem lehet rajta ami esetleg balesetveszélyes pl. lelógó részek. Esetleg nézzetek hasonló táncos videókat fellépésekről, versenyekről és az ottani ruhákból is ki lehet indulni.
5/5 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm majd megmondom nekik:)
2022. ápr. 22. 13:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!