Tánchoz ruha?!!

Figyelt kérdés
Nagyon nagyon fontos lenne és gyorsan (1hét) hogy milyen ruha legyen? Lesz egy fel lépésünk de nem tudjuk milyen ruhába kéne fellépni. A színpad elvileg világos. A zenénk lassú (de nem balett). Ha valaki szeretné leírom a zenét is. A tanár azt mondta hogy ne legyen tarka, hanem sötétebb, egy színű. Ha lehet ne kelljen hozzá varrónő (az már csak a b opció). Nagyon jó lenne ha gyors válasz jönne! Vicc ne legyen:)

2022. ápr. 21. 15:34
 1/5 Metionin ***** válasza:
100%
De milyen tánc? Modern? Vidám? Konkrét táncfajta, mint pl. a salsa vagy tangó? Mennyire akrobatikus? Milyen zene?
2022. ápr. 21. 21:30
 2/5 A kérdező kommentje:

Első!

- a zene: sweater weather (The Neighbourhood)

-modern

-lányok vagyunk (10-19.év)

-egy résznél a földön ülünk kb. 30masodpercig de akkor is a térdünkön.

-Nem hip hop, nem balett. Nem tudom hogy ezt minek lehetne nevezni. Modern😅

2022. ápr. 21. 22:21
 3/5 A kérdező kommentje:
/nem egybe vagyunk/ én a nagyobb csapatba tartozom. A tánc nem nehéz, könnyű. Ha ez segít valamit🙂
2022. ápr. 21. 22:26
 4/5 Metionin ***** válasza:
100%
Szerintem először döntsetek alapvető kérdésekben, milyen színű legyen és szoknyás legyen-e vagy dresszes, esetleg egész testes unitard, bár az inkább a nehezebb akrobatikus táncoknál jön jól. Ha ezek megvannak, már lehet variálni, hogy pl. mennyire takarjon a ruha, mennyire legyen díszes, mennyi olyan elem lehet rajta ami esetleg balesetveszélyes pl. lelógó részek. Esetleg nézzetek hasonló táncos videókat fellépésekről, versenyekről és az ottani ruhákból is ki lehet indulni.
2022. ápr. 22. 11:36
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben! Köszönöm majd megmondom nekik:)
2022. ápr. 22. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!