Mivel tudnám feldobni az öltözködésemet? Imádom az egyszeru dolgokat, de neha nagyon unalmas. ötlet?
Jelenleg ilyesmi a ruhatáram
Cipő: [link]
Pólók: basic pólókat hordok barna, fekete, feher, kek, csikos, szurke stb
pl [link]
Szoktam ingeket felvenni:
felvenni: ilyesmiket. Hevy toolsos. Mert kényelmes, nyúlik, jó a szabása.
Kabat fekete bőr. Ilyen tipusu :
Nadrag: fekete farmer, kék farmer.
Ilyen: [link]
Táska : ilyen: [link]
Övet nem szoktam használni.
Gondolkodtam, hogy a Stradiváriusból pár blézert beszerzek hidegebb napokra, jó lesz kabát helyett.
Csak alacsony vagyok, és meg kell találnom a megfelelő blézert, ami nem nyom össze, és nem szélesít mégjobban😒
160/57
Szoknyákat utálom.
Azt is utálom, amiből kilátszik a hasam. Nem szeretem a buggyos csipkés dolgokat, magassarkút, szandálokat.
Venni szerettem volna rövid farmernacit, de mint akin pelenka van.. gusztustalan. Így hát visszatettem.
Melltartóból a Tezenis markat szeretem.
Köszi a segítséget 😊😊 meghallgatok minden tippet
Egy öv, táska, sál pl megfelelő kiegészítő lehet.
Akár kalap, ha úgy tartja kedved.
Cipő?
Ez csak egy példa. Egy sima pólóra. Nyílván nem ilyen széthordott jófogásos-állapotban van.
Ha új állapotában van, neked akkor sem tetszik?
Én nekem ez a szabás jött be, mivel pici mellem van. A csónaknyak bénán àll, csúszik össze vissza, nincs ami megtartsa. Kellemetlen viselet.
A
Ha alapból egyszerűbb darabjaid vannak, akkor maradnék ezen a vonalon, csak elkezdenék kicsit mintásabb darabokat is hordani.
1. [link]
2. [link]
shirts/view-all/foil-graphic-t-shirt-c1020047036p317638129.html?colorId=003
3. [link]
4. [link]
5. [link]
polo_27014021.html?c=02
Kabátból ha a sima bőrkabit kedveled ilyesmit ajánlanék még:
Naciból farmeren kívül hordhatnál pl chino nadrágot (szivarnadrág )
1. [link]
cid=&gclid=EAIaIQobChMI6MHE-u-59wIVi9rVCh3LSwqjEAQYAyABEgKudPD_BwE
2. [link]
u-59wIVi9rVCh3LSwqjEAQYASABEgKzh_D_BwE
Paperbag nadrágok sem rosszak
Táskából szerintem hátizsák nem kell még 1. Jó ha van egy nagyobb pakolósod meg 1 kisebb is,amibe iratok,teló,tárca meg kulcs elfér.
Pakolós:
1. [link]
2. [link]
Kisebb méretű:
1. [link]
2. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!