Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az osztályfőnök ma közölte...

Az osztályfőnök ma közölte hogy a szalagavatón menyasszonyi (!) ruhában kell majd táncolnunk. Ezen nagyon kiakadtam de nem csak én. (a pasik bezzeg helyeseltek hogy milyen jó ötlet) Ez máshol is így van? Vagy csak nálunk őrültek meg?

Figyelt kérdés

2022. jan. 12. 12:32
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha esetleg indulatosan fogalmaztam de tényleg kiakadtam ezen. Még a végén fátylat is kell felvennünk talán vagy mi? Agyrém.
2022. jan. 12. 12:33
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Keringőzni abban szoktak, igen, nem értem a felháborodás okát, sose láttál még szalagavatót? :o
2022. jan. 12. 12:40
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

#2 jól írja

A legtöbb helyen viszont már nem kötelező mindenkinek táncolni, mivel a ruhabérlés elég drága és nem mindenki engedheti meg magának, vagy csak egyszerűen nem akar táncolni. Kérdezd meg, hogy muszáj-e, ha annyira nem akarsz.

2022. jan. 12. 12:44
 4/20 Metionin ***** válasza:
98%
Nem tudom nálatok hogy szokás, de a keringős ruha az bizony általában kiszuperált menyasszonyi ruha. Mindenhol ahol van keringő, abban táncolnak.
2022. jan. 12. 12:47
 5/20 anonim ***** válasza:
96%
Mindig is ez volt a szokás
2022. jan. 12. 12:50
 6/20 A kérdező kommentje:
2: igen láttam már szalagavatót és voltam is. Ott minden csaj keringős ruhában volt. Tudom mert barátnőmet el is kisértem mikor kikölcsönözte. A szalonban is teljesen külön voltak választva a keringős és a menyasszonyi ruhák.
2022. jan. 12. 12:56
 7/20 Metionin ***** válasza:
100%
Általában annyi a különbség, hogy a menyasszonyi ruha újabb, kevesebbszer kölcsönzött és alakított. Amit már nem tudnak menyasszonyi ruhaként elsózni, azt átteszik olcsóbban a keringős ruhák közé. Ezért van különválasztva, mert más minőség és árkategória, de maga a ruha valaha funkcionált menyasszonyiként is a legtöbb helyen.
2022. jan. 12. 13:00
 8/20 A kérdező kommentje:
7: végre egy értelmes hozzászólás. Köszönöm!
2022. jan. 12. 13:05
 9/20 A kérdező kommentje:
Ha viszont végülis ugyanaz mindkettő akkor az osztályfőnök miért hangsúlyozta ki hogy menyasszonyi ruhában kell lenni? Lehet hogy túlpörgöm ezt a dolgot de ezt akkor sem értem. Sajnos már a téli szünet előtt megkérdezték hogy ki akar táncolni és én boldogan jelentkeztem. Nem lehet csak úgy visszamondani mert már megvan mindenkinek a párja.
2022. jan. 12. 13:13
 10/20 anonim ***** válasza:
97%

Ha viszont végülis ugyanaz mindkettő akkor az osztályfőnök miért hangsúlyozta ki hogy menyasszonyi ruhában kell lenni?

Gondolom azért, hogy mindenki fehérben legyen, és ne össze-vissza színesben.

2022. jan. 12. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!