Boleró, vagy más ötlet?
Sziasztok, ebben a ruhában megyek április elején esküvőre [link]
Ti milyen "felsőrészt" javasolnátok hozzá? Valószínűleg még elég hűvös lesz, de ilyen színű bolerót nem találok sehol... esetleg más ötlet? Ill. cipőt és táskát is ugyanolyan színben választanék, de szerintetek milyen szín passzolna hozzá?
Köszi a válaszokat :)
Szerintem a boleró összenyomna optikailag ezzel a hosszú ruhával, pláne ha rövid ujjú fazon.
Egy nagyobb kendő esetleg, amit a karjaidra és a hátadra tudsz teríteni és csipkés mondjuk? Vagy egy nőies poncsó?
Amúgy kinti programra egy vékonyabb szövetkabát is elviselhető, ha a szertartás kültéri lesz. Csillogni pedig ráérsz a vendéglőben is menyasszonytáncnál.
Ezust, fekete, szürke
Illetve nem tudom mennyi idős vagy de ez a ruha nagyon öregasszonyos, bár igazából ronda.
4: már hogy lenne ez a ruha öreges?? talán a képen szereplő csajszi is öreg neked?
Kérdező, egyáltalán nem öreges a ruha, pláne nem ronda. Gondolom, ebben az árkategóriában gondolkozol, és szerintem ez rendben is van. Ha nem habos-babos nagyestélyis esküvő lesz, akkor tökéletes a ruha, szürke vagy ezüst kiegészítőkkel szép lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!