Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nőként mindig a legjobban a...

Nőként mindig a legjobban a férfi cipők tetszenek. Más is van így vele?

Figyelt kérdés

Nyilván nem az tetszik bennük hogy hatalmasak és szélesebbek, hanem a felső rész dizájnja, színe és anyaga.

Es vonzó hogy nagyon kényelmesek lehetnek.

Legtöbbjét elfogadnám, természetesen női méretekkel.

#cipő, női, ferfi
2022. ápr. 24. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem meg pasiként érdekelnek női cuccok :D
2022. ápr. 24. 21:00
 2/9 A kérdező kommentje:
1# Minden vagy csak a cipők? 🙂
2022. ápr. 24. 21:04
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Ezért terjednek egyre jobban az unisex cipők...
2022. ápr. 24. 21:52
 4/9 anonim ***** válasza:
91%
Én pólókkal, pulcsikkal is így vagyok, meg néha dzsekikkel, kabátokkal :D Simán elhordanám azokat is.
2022. ápr. 24. 23:48
 5/9 HoneyBunny ***** válasza:
94%
Oh, en siman hordok ferfi cipot, polot, pulcsit, kabatot is. Kombinalom csajos dolgokkal, imadom. Parom pedig eppen most olyan farmer mellenyt hord, mint en a noi reszlegrol. A gombolason kivul meg nem mondana az ember, hogy az noi, de hat a gombok meg kit erdekelnek. Nem tudom en sem megmagyarazni miert szeretem ennyire vegyiteni a ferfi-noi ruhakat, de ad egy vadabb beutest az egesz szettnek, egy olyan "lazadok a szexista divat ellen" fuszerezest.
2022. ápr. 25. 16:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Én szeretem az ilyen cuccokat is (pólók, ingek, amik uniszex jellegűek dzseki, pulóver, régen farmer) nemcsak a cipőket. Nekem anno alföldi cipőm volt, és ugyanilyen papucsom.(aki nem ismeri, utána lehet nézni)

Akkoriban még megfizethető áruk volt, nem olyan drága, mint manapság.

Anya nem szerette, hogy fiús cipőim vannak, viszont volt egy verhetetlen érvem: a lábaimra idős koromban is szükségem lesz, és semmi kedvem tyúkszemeket, bőrkeményedéseket, meg hasonló lábproblémákat kezelni. (És úgy is lett)

Kényelmesek, mindegyik lábujjamnak van helye, nem nyomorodnak egymáson, és nem töri fel a lábam.

Bakancsot a mai napig hordok, mert az sem hátrány, ha fogja a bokám a cipő, mert az is hajlamos kibicsaklani.

2022. ápr. 26. 05:29
 7/9 anonim ***** válasza:
69%
Nekem elég sok férfi cipőm van,mert 42-43 -as a méretem,de azok inkább soortcipők.A 43-as női cipők általàban olyan rondák,hogy a nagyanyàm se venné fel
2022. ápr. 26. 16:04
 8/9 A kérdező kommentje:
7# Igen, bizony.
2022. ápr. 26. 16:12
 9/9 anonim ***** válasza:
62%

Én is sok női ruhát hordok, sokkal jobb az anyaguk mint pár férfi változatának.

A cipők nem vonzanak, az anatómiai eltérés miatt az uniszex cipők csak üzleti fogások.

F.

2022. ápr. 26. 19:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!