Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egyedi autóemblémás pólókat/ma...

Egyedi autóemblémás pólókat/matricákat én tervezhetek?

Figyelt kérdés

hali! first of all tudni kell hogy rengeteget járok autós talikra mert autó függő vagyok (főként jdm) és rengetegen árulnak ott pólót és matricát, apummal gondolkoztunk mi is egy ilyen "üzletben" mivel nagyon jó kézügyességem van, egyedi mintákat rajzolnék...

de a fő kérdés az az hogy én az autó márkák emblémáit én rájuk tehetem minden izé nélkül? vagy írnom kell valakinek, hogy én ezt legálisan csinálhassam? és csak ezután nyomtathatnám pólókra illetve matricákat készíthetnék?

köszi a válaszotokat :3

2022. ápr. 22. 19:37
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nem teheted ra 'minden ize' nelkul, mert egy auto markajelzese jogvedett dolog. Nyilvan megprobalhatod pukt alatt arulni, mig eszre nem veszik es vedjegybitorlas miatt meg nem buntetnek parszazezerre.
2022. ápr. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!