Hol tudok venni autóemblémás kulcstartó?
Figyelt kérdés
Lehetőleg Szombathelyen, voltam főtéren 1-2 boltba de bmw-s nem volt. Family Centerben pedig azt mondták, hogy ilyent nem fogok találni mert nem lehet árusítani 100ezer forintra büntik aki ilyent árul..ez tényleg így van?2012. dec. 22. 17:32
1/9 anonim válasza:
Itt pesten szinte bármelyik benzinkúton kapni,minden márkához..
2/9 anonim válasza:
vagy ilyen vásárokon van olyan ami nap elemes és villog, de benzinkúton is láttam már
3/9 anonim válasza:
Menj BMW szalonba, ahol az új autókat árulják. Vagy más hivatalos BMW boltokba. Ott lehet kapni. Máshol sajnos tényleg nem árulhatnak ilyeneket hivatalosan. :(
4/9 anonim válasza:
Az önmagában egyébként hülyeség, hogy nem fogsz találni. Én is találtam. Mercedes jeles kulcstartót. Vettem én már Kárpát utcai Mercedes szalonban, a Viano-ban Miskolci út fele, meg volt egyszer az Euro Parkban ilyen Mercedes hetek. CSomó Mercis cucc volt ott. Ott is vettem akkor ilyet.
5/9 anonim válasza:
ja, most jut eszembe, nekem vagy 2 éve itt porosodik a polcon 1 napelemes, még ajándékba kaptam anno.
[url= [link]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
7/9 gomzoli válasza:
Ne haragudj, de a képen egy olcsó hamisítvány látható. Nem feltételezem a rossz szándékot, úgyhogy nem is téged kritizállak, de a csomagoláson büszkén feltüntetett márkafelirat is hibás, ezen (bayerische motoren..) "WERHE" szerepel, "WERKE" helyett.
Lehet, hogy jól nézhet ki, de nem eredeti.
8/9 anonim válasza:
nem haraxom, tudom ez kínai, de azt nem írtad, hogy eredetihez ragaszkodsz, akkor menj be egy szalonba, álltalában ott vannak vitrinbe kirakva ilyen csecsbecsék.
de amúgy most kíváncsiságból elkezdtem keresgélni a neten, van 1 csomó vaterán, meg ebay-en, meg minden felé, pl ez is:
9/9 A kérdező kommentje:
Voltam benzinkúton de sajnos ott nem volt. Mivel Szombathelyen lakom hát itt szerettem volna venni, de ha jól tudom itt viszont nincs bmw szalon. De köszönöm a válaszokat, ünnepek után még körbenézek itt-ott.
2012. dec. 23. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!