Fel lehet ragasztani az autóemblémát szilikonos ragasztóval?
Például ezzel: [link]
Tömít is, vízálló, széles hőmérséklettartományban használható, sok felületre tapad, ráadásul könnyebb eltávolítani a karosszériáról szilikoneltávolítóval.
Ezzel is tökéletesen lehet ragasztani.
Azt írja, hogy nem alkalmas PVC-hez. Ebből kiindulva nem tudom, hogy más műanyagokhoz alkalmas-e. Nem sorolja a műanyagot, lehet, hogy az stb-ben van benne.
Nekem az nem lenne jó, mert az én emblémám belül üreges (Chevrolet embléma). Tehát kidomborodik, csak egy picike szegélye van, oda meg nem tudom a ragasztószalagot felragasztani. Illetve fel tudom, de kevés lenne, és nem is tömítene. Ragasztószalagot sík felületen lehet jól alkalmazni.
Nos. bárkinek aki szilóval akar felragasztani kocsira bármit is: a kedves édesanyádat ragaszd el vele a plafonra.
Én ha meglátok egy kocsiban bárhol sziloplasztot, azonnal másfélszeres szorzót dobok az óradíjra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!