Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fel lehet ragasztani az...

Fel lehet ragasztani az autóemblémát szilikonos ragasztóval?

Figyelt kérdés

Például ezzel: [link]

Tömít is, vízálló, széles hőmérséklettartományban használható, sok felületre tapad, ráadásul könnyebb eltávolítani a karosszériáról szilikoneltávolítóval.

#embléma #szilikonos ragasztó
2021. jún. 5. 12:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ezzel mindent IS lehet ragasztani 😇
2021. jún. 5. 12:36
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel is tökéletesen lehet ragasztani.

[link]

2021. jún. 5. 12:40
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is fbs-sel ragasztottam fel.
2021. jún. 5. 12:43
 4/14 A kérdező kommentje:

Azt írja, hogy nem alkalmas PVC-hez. Ebből kiindulva nem tudom, hogy más műanyagokhoz alkalmas-e. Nem sorolja a műanyagot, lehet, hogy az stb-ben van benne.

2021. jún. 5. 12:44
 5/14 anonim ***** válasza:
Autóemblémát 3M kétoldalú ragasztószalaggal szoktak ragasztani, még gyárilag is.
2021. jún. 5. 12:57
 6/14 A kérdező kommentje:

Nekem az nem lenne jó, mert az én emblémám belül üreges (Chevrolet embléma). Tehát kidomborodik, csak egy picike szegélye van, oda meg nem tudom a ragasztószalagot felragasztani. Illetve fel tudom, de kevés lenne, és nem is tömítene. Ragasztószalagot sík felületen lehet jól alkalmazni.

2021. jún. 5. 13:09
 7/14 anonim ***** válasza:
48%

Nos. bárkinek aki szilóval akar felragasztani kocsira bármit is: a kedves édesanyádat ragaszd el vele a plafonra.

Én ha meglátok egy kocsiban bárhol sziloplasztot, azonnal másfélszeres szorzót dobok az óradíjra.

2021. jún. 5. 14:28
 8/14 A kérdező kommentje:
Gyárilag amúgy valami baromi erős, szürke színű, gumi állagú anyaggal ragsztották az enyémet. Alig bírtam oldani a kötést, még egy autót is el lehetett volna húzni vele. Illetve a karosszériáról nem is akar lejönni a maradék, majd megoldja helyettem a fényező. Jó nekem a szilikon alapú ragasztó, már meg is vettem.
2021. jún. 5. 15:59
 9/14 anonim ***** válasza:
#5: akkor is, bele ragasztasz annyi réteget, hogy szintbe hozod az autóval. Egyszerűen ki kell vágni mintát.
2021. jún. 5. 16:08
 10/14 anonim ***** válasza:
#7 az embléma felragasztással mi a baj?
2021. jún. 5. 17:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!