Kicsit nem sok a rózsaszínből🙄, ugye nem?
Figyelt kérdés
Mai nap egy világoskék farmerhez felvettem egy [link] hasonló hosszú felsőt, inkább melegebb garbót. Suliban ma nincs fűtés, magamon hagytam a [link] dzsekit is. 17/l2022. ápr. 21. 09:58
2/9 anonim válasza:
KI szerint túl sok rószaszín? Nekem rószaszín dzsekim van meg cipőm. Senkit se érdekel :D A túl sok, ha mindened az.
4/9 anonim válasza:
Nem sok, akkor lenne sok ha nadrág is az lenne vagy kiegészítők is mint hajgumi, fülbevaló...vagy táska.
5/9 anonim válasza:
Én szoktam full rózsaszínben is lenni, nadrág, pulcsi, cipő. Ez a szetted inkább nem elég rózsaszín ;)
7/9 anonim válasza:
Én sajnálom azokat a fiatal lányokat akik full feketében járnak... Szerintem depressziósak.
9/9 anonim válasza:
#7 Neked se lehet túl sok működő agysejted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!